KAMPÜS OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 10:12, Güncelleme: 26.07.2019 - 10:12
 

KAMPÜS OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIR

İlçemizde inşaatına 70 gün önce başlanan ve hızlı bir çalışma sonucu tamamlanmak üzere olan Kampüs okullarında geri sayım başladı.

Toplam maliyeti 6 milyon TL’ye mal olan 4 bin 300 m kare kapalı alanda kurulan kampüs okullarında 36 derslik bulunuyor. Basın mensuplarına yapılan tanıtımda; Kampüs okullarının 21 gün sonra hazır hale geleceği bildirildi. Kampüs Okulları Kurucu Müdürü Serdar Genç 13 yıldır Seydişehir’de eğitimde büyük başarılar elde ettiklerini belirterek; “70 gün önce kazma vurarak başladığımız Kampüs okullarında son aşamaya geldik. 21 gün sonra tüm okul hazır hale gelecek. Tecrübeli eğitim kadromuzla birlikte Kampüs Okullarımızda İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Üniversiteye hazırlık kursları, Sürücü Kurslarını bünyesinde barındırıyor. Okul ve kursları ile Konya bölgesinde bünyesinde birçok alan olan başka bir özel eğitim kurumu yok. Talepler oldukça fazla. Şuandan itibaren büyük bir bölümü doldu.” dedi. Kampüs okullarında 36 dersliğin yanı sıra Toplantı salonları, Yemek haneleri, Laboratuvarlar, atölyeler bulunuyor. Toplam maliyeti 6 Milyon TL’yi bulan Kampüs okullarında maksimum 864 öğrenci eğitim alabilecek.
İlçemizde inşaatına 70 gün önce başlanan ve hızlı bir çalışma sonucu tamamlanmak üzere olan Kampüs okullarında geri sayım başladı.

Toplam maliyeti 6 milyon TL’ye mal olan 4 bin 300 m kare kapalı alanda kurulan kampüs okullarında 36 derslik bulunuyor.

Basın mensuplarına yapılan tanıtımda; Kampüs okullarının 21 gün sonra hazır hale geleceği bildirildi.

Kampüs Okulları Kurucu Müdürü Serdar Genç 13 yıldır Seydişehir’de eğitimde büyük başarılar elde ettiklerini belirterek; “70 gün önce kazma vurarak başladığımız Kampüs okullarında son aşamaya geldik. 21 gün sonra tüm okul hazır hale gelecek. Tecrübeli eğitim kadromuzla birlikte Kampüs Okullarımızda İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Üniversiteye hazırlık kursları, Sürücü Kurslarını bünyesinde barındırıyor. Okul ve kursları ile Konya bölgesinde bünyesinde birçok alan olan başka bir özel eğitim kurumu yok. Talepler oldukça fazla. Şuandan itibaren büyük bir bölümü doldu.” dedi.

Kampüs okullarında 36 dersliğin yanı sıra Toplantı salonları, Yemek haneleri, Laboratuvarlar, atölyeler bulunuyor.

Toplam maliyeti 6 Milyon TL’yi bulan Kampüs okullarında maksimum 864 öğrenci eğitim alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.