KAN BAĞIŞI KAMPANYASINDA ÖĞRENCİ DUYARLILIĞI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2017 - 05:36, Güncelleme: 24.05.2017 - 05:36
 

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINDA ÖĞRENCİ DUYARLILIĞI

Seydişehir Kızılay şubesi Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ilıca Anadolu Meslek Lisesi, Mahmut Esat Anadolu Lisesi Kızılay kulübü öğrenci, öğretmen ve velilerin birlikte oluşturduğu kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

Konya Kızılay ekiplerince Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan kan alma ünitesinde kan bağışında bulunanların sayısının fazla olması Kızılay ekiplerini sevindirdi. Amacımız ilçemizde kan bağışına önemi arttırmak diyen Seydişehir Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, “bu kan bağışı kampanyası Kızılaya gönül veren öğretmen ve öğrencilerin isteği üzerine başlatıldı. Bilindiği gibi Türkiye’de kan bağışları ihtiyacı karşılamıyor. Ama şimdiye kadar ilçemizde ki kan bağışlarında bugün daha duyarlı davranıldı ve çok fazla ilgi gösterildi. Bu durum bizi çok memnun etti” dedi. Başkan Balcı Kan bağışında duyarlılık gösteren öğrenci, öğretmen ve velilere Kızılay adına teşekkür etti. Kızılay kan alma ekibi başkanı Dr. Seyit Ali Akmeşe ise, “okulda yürüttüğümüz bugünkü kan alma kampanyasına büyük ilginin olması sevindirici” şeklinde konuştu.  
Seydişehir Kızılay şubesi Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ilıca Anadolu Meslek Lisesi, Mahmut Esat Anadolu Lisesi Kızılay kulübü öğrenci, öğretmen ve velilerin birlikte oluşturduğu kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

Konya Kızılay ekiplerince Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan kan alma ünitesinde kan bağışında bulunanların sayısının fazla olması Kızılay ekiplerini sevindirdi.

Amacımız ilçemizde kan bağışına önemi arttırmak diyen Seydişehir Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, “bu kan bağışı kampanyası Kızılaya gönül veren öğretmen ve öğrencilerin isteği üzerine başlatıldı. Bilindiği gibi Türkiye’de kan bağışları ihtiyacı karşılamıyor. Ama şimdiye kadar ilçemizde ki kan bağışlarında bugün daha duyarlı davranıldı ve çok fazla ilgi gösterildi. Bu durum bizi çok memnun etti” dedi.

Başkan Balcı Kan bağışında duyarlılık gösteren öğrenci, öğretmen ve velilere Kızılay adına teşekkür etti.

Kızılay kan alma ekibi başkanı Dr. Seyit Ali Akmeşe ise, “okulda yürüttüğümüz bugünkü kan alma kampanyasına büyük ilginin olması sevindirici” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.