Kan bağışına İlçe Milli Eğitim'den destek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2020 - 12:39, Güncelleme: 22.12.2020 - 12:39
 

Kan bağışına İlçe Milli Eğitim'den destek

Kızılay kan bağışı almak için ilçemize geldi.

  Periyodik olarak yılın belli dönemlerinde kan bağışı almak için ilçeleri gezen Kızılay'a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek verdi.   Kızılay'a kan bağış destekleri ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar:"pandemi dolayısıyla kan stoklarının azaldığını biliyoruz. Bu zor günlerimizde kan ihtiyaçı olan hastalarımıza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yardımcı olmak amacıyla kurumumuzda çalışan öğretmenler , idareciler ve veliler gönüllü  olarak kan bağışında bulunuyorlar" dedi. 22.12.2020 ve 23.12.2020 tarihlerinde Seydişehir Belediye Düğün Salonunda  kan bağışçılarını bekleyen Kızılay yetkilileri kan bağışlamanın  can kurtarmak olduğunun altını çizdi ve kan bağışına davet etti.  Bu periyodik olarak alınan kan bağış kampanyasında destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar personellere teşekkür ettiler.
Kızılay kan bağışı almak için ilçemize geldi.

 

Periyodik olarak yılın belli dönemlerinde kan bağışı almak için ilçeleri gezen Kızılay'a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek verdi.  

Kızılay'a kan bağış destekleri ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar:"pandemi dolayısıyla kan stoklarının azaldığını biliyoruz.

Bu zor günlerimizde kan ihtiyaçı olan hastalarımıza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yardımcı olmak amacıyla kurumumuzda çalışan öğretmenler , idareciler ve veliler gönüllü  olarak kan bağışında bulunuyorlar" dedi.

22.12.2020 ve 23.12.2020 tarihlerinde Seydişehir Belediye Düğün Salonunda  kan bağışçılarını bekleyen Kızılay yetkilileri kan bağışlamanın  can kurtarmak olduğunun altını çizdi ve kan bağışına davet etti.  Bu periyodik olarak alınan kan bağış kampanyasında destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar personellere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.