KAPALI OLAN ANTALYA YOLUNDA MAHSUR KALAN YOLCULARA KUMANYA DAĞITILDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.02.2022 - 10:06, Güncelleme: 10.02.2022 - 10:14
 

KAPALI OLAN ANTALYA YOLUNDA MAHSUR KALAN YOLCULARA KUMANYA DAĞITILDI

Seydişehir-Antalya karayolu üzerinde 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiisinde yoğun kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle kara yolu tüm araç trafiğine kapatıldı. Kapanan yolda mahsur kalan yolculara kumanya dağıtıldı.

Etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatılan Seydişehir-Antalya kara yolunda mahsur kalan sürücü ve yolculara Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi ekipleri kumanya dağıttı. Ulaşıma kapatılan Seydişehir-Antalya kara yolunun Marangozlar Kavşağı'nda bekletilen araç sürücüleri ve yolculara kendi elleriyle kumanya veren Pişkin, "Yolun açılmasını bekleyen vatandaşlarımıza Kızılay temsilciliğimizle kumanya ikramında bulunduk. Seydişehir-Antalya yolunun açılması için çalışan karayolları ekipleri ve görevde olan tüm kolluk kuvvetlerine teşekkür ediyorum." diye konuştu. Vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Türk Kızılay Seydişehir Şubesi Başkanı Tevfik Balcı da "Zorlu kış şartlarında yolda mahsur kalan araç şoförlerimize, vatandaşlara yiyecek ve gıda yardımında bulunduk. Aynı zamanda ihtiyaçlarını sorarak elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalıştık." ifadelerini kullandı. Dün tırların geçişine izin verilmeyen Seydişehir-Antalya yolunda yoğun tipi ve kar yağışı nedeni ile akşam saat 18:10 dan sonra tüm araçların geçişi durduruldu. Tipi nedeniyle Alacabel'de görüş mesafesi sıfıra kadar düştüğü ve kar kalınlığının yer yer 82 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Karayolları Genel Müdürlüğü resmi sitesinden; Seydişehir-Konya yolunun ise dün akşam 20:00 itibariyle araçların geçişine izin verilmediği bilgisi paylaşıldı. Yolda kar temizleme çalışmaları devam ediyor.
Seydişehir-Antalya karayolu üzerinde 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiisinde yoğun kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle kara yolu tüm araç trafiğine kapatıldı. Kapanan yolda mahsur kalan yolculara kumanya dağıtıldı.

Etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatılan Seydişehir-Antalya kara yolunda mahsur kalan sürücü ve yolculara Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi ekipleri kumanya dağıttı.

Ulaşıma kapatılan Seydişehir-Antalya kara yolunun Marangozlar Kavşağı'nda bekletilen araç sürücüleri ve yolculara kendi elleriyle kumanya veren Pişkin, "Yolun açılmasını bekleyen vatandaşlarımıza Kızılay temsilciliğimizle kumanya ikramında bulunduk. Seydişehir-Antalya yolunun açılması için çalışan karayolları ekipleri ve görevde olan tüm kolluk kuvvetlerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Türk Kızılay Seydişehir Şubesi Başkanı Tevfik Balcı da "Zorlu kış şartlarında yolda mahsur kalan araç şoförlerimize, vatandaşlara yiyecek ve gıda yardımında bulunduk. Aynı zamanda ihtiyaçlarını sorarak elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Dün tırların geçişine izin verilmeyen Seydişehir-Antalya yolunda yoğun tipi ve kar yağışı nedeni ile akşam saat 18:10 dan sonra tüm araçların geçişi durduruldu.

Tipi nedeniyle Alacabel'de görüş mesafesi sıfıra kadar düştüğü ve kar kalınlığının yer yer 82 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü resmi sitesinden; Seydişehir-Konya yolunun ise dün akşam 20:00 itibariyle araçların geçişine izin verilmediği bilgisi paylaşıldı.

Yolda kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.