KAR İÇİNDE KAYBOLAN TRAKTÖRÜ BELEDİYE EKİPLERİ KURTARDI (VİDEOLU HABER)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.01.2022 - 23:28, Güncelleme: 27.01.2022 - 23:41
 

KAR İÇİNDE KAYBOLAN TRAKTÖRÜ BELEDİYE EKİPLERİ KURTARDI (VİDEOLU HABER)

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ortakaröen Mahallesinin Nabza yaylasında kara saplanan traktörü Belediye ekipleri kurtardı.

 Ortakaraören Mahallesinden 2 kişi traktörü ile Nabza  yaylasındaki evlerine yoğun yağan karın zarar verip vermediğine bakmak için giderken  , Musa Kabakçı nın kullandığı yanında  arkadaşının da olduğu traktör yoğun tipiye yakalanarak yollarını kaybetmiş ve traktörü yoldan kaydırmışlar. Arkadaşlarını çağırarak mahalleye geri dönen Musa Kabakçının traktörü dün Seydişehir Belediye ekiplerince kurtarıldı. Musa Kabakçı “Ortakarörene bağlı nabza yaylasında mahsur kaldık ve devletimizden bizi kurtarmaları için yardım istedik. Sağ olsunlar devletimiz bizim ricamızı kılmayarak bize tüm imkanlarını seferber oldu. Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey ,Seydişehir Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt Beye bize yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Devletimiz var olsun” dedi
Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ortakaröen Mahallesinin Nabza yaylasında kara saplanan traktörü Belediye ekipleri kurtardı.

  Ortakaraören Mahallesinden 2 kişi traktörü ile Nabza  yaylasındaki evlerine yoğun yağan karın zarar verip vermediğine bakmak için giderken  , Musa Kabakçı nın kullandığı yanında  arkadaşının da olduğu traktör yoğun tipiye yakalanarak yollarını kaybetmiş ve traktörü yoldan kaydırmışlar.

Arkadaşlarını çağırarak mahalleye geri dönen Musa Kabakçının traktörü dün Seydişehir Belediye ekiplerince kurtarıldı.

Musa Kabakçı “Ortakarörene bağlı nabza yaylasında mahsur kaldık ve devletimizden bizi kurtarmaları için yardım istedik. Sağ olsunlar devletimiz bizim ricamızı kılmayarak bize tüm imkanlarını seferber oldu. Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey , Seydişehir Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt Beye bize yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Devletimiz var olsun” dedi

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.