Kar kalınlığı evlerin çatılarına ulaştı (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.03.2022 - 14:25, Güncelleme: 06.03.2022 - 14:25
 

Kar kalınlığı evlerin çatılarına ulaştı (videolu)

Konya’nın Yalıhüyük ilçesine bağlı Gölcük Yaylasında kar kalınlığı 3 metreye ulaştı.

    Belediye Başkanı Hasan Koçer, “Burada evleri bulunan vatandaşlarımızın evleri çökmemesi için evlerine ulaşmaları gerekiyor. Kepçe bile yolu açmakta zorlandı” diye konuştu.   Konya'da son yılların en etkili kış ayları yaşanıyor. Özellikle yüksek kesimlerde bulunan ilçelerde kar kalındığı 3 metreye kadar ulaştı. Bunlardan biriside Yalıhüyük ilçesi. İlçeye bağlı Gölcük Yaylasında kar kalındığı evlerin çatısına kadar ulaşmış durumda. Bu nedenle de evlerinin çatıları çökme riski ile karşı karşıya kaldı. Belediye ekipleri de vatandaşların evlerine ulaşmasını sağlamak için yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, "Burada evleri bulunan vatandaşlarımızın evleri çökmemesi için evlerine ulaşmaları gerekiyor. Kepçe yolu açmakta zorlandı. Büyükşehir Belediyemiz de yollarımızın açılmasında yardımcı oluyor. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.
Konya’nın Yalıhüyük ilçesine bağlı Gölcük Yaylasında kar kalınlığı 3 metreye ulaştı.

 

 

Belediye Başkanı Hasan Koçer, “Burada evleri bulunan vatandaşlarımızın evleri çökmemesi için evlerine ulaşmaları gerekiyor. Kepçe bile yolu açmakta zorlandı” diye konuştu.

 

Konya'da son yılların en etkili kış ayları yaşanıyor. Özellikle yüksek kesimlerde bulunan ilçelerde kar kalındığı 3 metreye kadar ulaştı. Bunlardan biriside Yalıhüyük ilçesi. İlçeye bağlı Gölcük Yaylasında kar kalındığı evlerin çatısına kadar ulaşmış durumda. Bu nedenle de evlerinin çatıları çökme riski ile karşı karşıya kaldı. Belediye ekipleri de vatandaşların evlerine ulaşmasını sağlamak için yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, "Burada evleri bulunan vatandaşlarımızın evleri çökmemesi için evlerine ulaşmaları gerekiyor. Kepçe yolu açmakta zorlandı. Büyükşehir Belediyemiz de yollarımızın açılmasında yardımcı oluyor. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.