KARA KIŞTA İÇİMİZİ ISITAN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.12.2021 - 17:13, Güncelleme: 22.12.2021 - 17:13
 

KARA KIŞTA İÇİMİZİ ISITAN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Seydişehir Sokak Hayvanlarını Koruma Dernek Başkanı Ayla Sayar ve dernekte gönüllü çalışan gençlerle birlikte ekmek alarak sokak hayvanlarını beslediler.

Seydişehir sokak hayvanları barınağı, çöplüğü ve Pınarbaşı mevkiinde bulunan sokak hayvanlarına, Dernek Başkanı Sayar ve dernek üyesi gönüllü gençler kendi imkanlarıyla fırından aldıkları 500 ekmeği dağıttılar. Sokak Hayvanlarını Koruma Dernek Başkanı Ayla Sayar sokakta yaşayan ve hayatta kalmak için zorlu kış şartlarında beslenemeyen sokak hayvanlarının beslenmesinin bir insanlık görevi olduğunu belirterek: “Derneğimizin üyesi ve gönüllü gençlerimizle beraberce barınak, çöplük ve Pınarbaşı mevkiinde bulunan sokak hayvanlarının beslenmesini sağlamak, ilçemizde yaşayan gençlerimize örnek olması için el ele vererek yemek bulamayan hayvanlara ekmek dağıtmaya başladık. Eğer gençlerimize ve çocuklarımıza zorlu şartlarda yaşamaya çalışan sokak hayvanlarımıza yardım edip onlara sahip çıkmayı aşılarsak ve evlatlarımızın bu konuda duyarlı olmasını sağlarsak işte o zaman gelecekte bu hayvanlarımıza daha iyi bir hayat ve yaşam şartları sunmuş oluruz” dedi. Başkan Ayla Sayar, duyarlı ve merhametli tüm Seydişehir halkını bu sokakta yaşayan canlara sahip çıkmaya davet etti.    
Seydişehir Sokak Hayvanlarını Koruma Dernek Başkanı Ayla Sayar ve dernekte gönüllü çalışan gençlerle birlikte ekmek alarak sokak hayvanlarını beslediler.

Seydişehir sokak hayvanları barınağı, çöplüğü ve Pınarbaşı mevkiinde bulunan sokak hayvanlarına, Dernek Başkanı Sayar ve dernek üyesi gönüllü gençler kendi imkanlarıyla fırından aldıkları 500 ekmeği dağıttılar.

Sokak Hayvanlarını Koruma Dernek Başkanı Ayla Sayar sokakta yaşayan ve hayatta kalmak için zorlu kış şartlarında beslenemeyen sokak hayvanlarının beslenmesinin bir insanlık görevi olduğunu belirterek:

“Derneğimizin üyesi ve gönüllü gençlerimizle beraberce barınak, çöplük ve Pınarbaşı mevkiinde bulunan sokak hayvanlarının beslenmesini sağlamak, ilçemizde yaşayan gençlerimize örnek olması için el ele vererek yemek bulamayan hayvanlara ekmek dağıtmaya başladık.

Eğer gençlerimize ve çocuklarımıza zorlu şartlarda yaşamaya çalışan sokak hayvanlarımıza yardım edip onlara sahip çıkmayı aşılarsak ve evlatlarımızın bu konuda duyarlı olmasını sağlarsak işte o zaman gelecekte bu hayvanlarımıza daha iyi bir hayat ve yaşam şartları sunmuş oluruz” dedi.

Başkan Ayla Sayar, duyarlı ve merhametli tüm Seydişehir halkını bu sokakta yaşayan canlara sahip çıkmaya davet etti.

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.