KARABOĞA MADALYA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2015 - 12:00, Güncelleme: 03.03.2015 - 12:00
 

KARABOĞA MADALYA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Gençlik ve spor bakanlığı, milli eğitim bakanlığının 28 şubat- 01 mart tarihleri arasında samsun?da düzenlediği okullar arası minik yıldız Türkiye şampiyonası ilçemiz adına başarı ve mutluluk getirdi.

Samsun’da düzenlenen 271 sporcunun katıldığı,  ali buğdaycı ve ali Osman Güler’  antrenör olarak  görev aldığı müsabakalara  Mahmut Esat Orta Okulu öğrencisi Ulviye Karaboğa ve ramazan çelmeli katıldı. Sporcumuz Ulviye Karaboğa 35 kğ ‘da Türkiye 3. Olurken, ramazan çelmeli 50 kg.da Türkiye 7.si oldu. Okullar arası  minik yıldız Türkiye şampiyonasına katılan antrenörler  buğdaycı ve güler ; ‘’ayrıca şampiyonaya katılmamızda  yardımcı olan kaymakamımız sayın Tuncay Sonel’e  spora desteğini eksik etmeyen sayın belediye başkanımız Mehmet  Tutal’a  ulaşımda ve diğer konularda yardımcı olan milli eğitim müdürümüz Fatih Küçük’e, ilçemizi temsil ederek bize başarı  kazandıran sporcularımıza  ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederiz.’’dedi.    
Gençlik ve spor bakanlığı, milli eğitim bakanlığının 28 şubat- 01 mart tarihleri arasında samsun?da düzenlediği okullar arası minik yıldız Türkiye şampiyonası ilçemiz adına başarı ve mutluluk getirdi.

Samsun’da düzenlenen 271 sporcunun katıldığı,  ali buğdaycı ve ali Osman Güler’  antrenör olarak  görev aldığı müsabakalara  Mahmut Esat Orta Okulu öğrencisi Ulviye Karaboğa ve ramazan çelmeli katıldı.

Sporcumuz Ulviye Karaboğa 35 kğ ‘da Türkiye 3. Olurken, ramazan çelmeli 50 kg.da Türkiye 7.si oldu.

Okullar arası  minik yıldız Türkiye şampiyonasına katılan antrenörler  buğdaycı ve güler ; ‘’ayrıca şampiyonaya katılmamızda  yardımcı olan kaymakamımız sayın Tuncay Sonel’e  spora desteğini eksik etmeyen sayın belediye başkanımız Mehmet  Tutal’a  ulaşımda ve diğer konularda yardımcı olan milli eğitim müdürümüz Fatih Küçük’e, ilçemizi temsil ederek bize başarı  kazandıran sporcularımıza  ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederiz.’’dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.