KARACAKUYU MAHALLESİ KARANTİNAYA ALINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 04:25, Güncelleme: 13.07.2020 - 04:25
 

KARACAKUYU MAHALLESİ KARANTİNAYA ALINDI

Konya’nın Ahırlı ilçesi Karacakuyu mahallesi karantinaya alındı.

Ahırlı ilçesi Karacakuyu Mahallesinde 2 kişide koronavirüs tespit edilmesi üzerine İlçe Hıfzıssıhha kurulunca, salgının yayılımının önüne geçmek ve toplum sağlığını korumak  7 gün süreyle karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi. Karacakuyu Mahallesi’nde 2 kişide corona virüsü tespit edilmesinin ardından mahallenin karantinaya alındığını açıklayan Ahırlı İlçe Belediye Başkanı İsa Akgül:  “Karacakuyu mahallemizde şehir dışından gelen karı- kocanın corona virüsü testi pozitif çıktı. Bulaş riskini azaltmak için Karacakuyu Mahallesi’nde karantina kararı alındı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde karantinaya alınan Bademli Mahallesi’nde de karantina süresi bir hafta daha uzatıldı” dedi. Sağlık ekipleri mahalle sakinlerini sağlık taramasından geçirirken, hastaların temasta bulundukları kişileri takibe aldı. Jandarma da mahalleyi giriş-çıkışlara kapattı.
Konya’nın Ahırlı ilçesi Karacakuyu mahallesi karantinaya alındı.

Ahırlı ilçesi Karacakuyu Mahallesinde 2 kişide koronavirüs tespit edilmesi üzerine İlçe Hıfzıssıhha kurulunca, salgının yayılımının önüne geçmek ve toplum sağlığını korumak  7 gün süreyle karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Karacakuyu Mahallesi’nde 2 kişide corona virüsü tespit edilmesinin ardından mahallenin karantinaya alındığını açıklayan Ahırlı İlçe Belediye Başkanı İsa Akgül:

 “Karacakuyu mahallemizde şehir dışından gelen karı- kocanın corona virüsü testi pozitif çıktı. Bulaş riskini azaltmak için Karacakuyu Mahallesi’nde karantina kararı alındı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde karantinaya alınan Bademli Mahallesi’nde de karantina süresi bir hafta daha uzatıldı” dedi.


Sağlık ekipleri mahalle sakinlerini sağlık taramasından geçirirken, hastaların temasta bulundukları kişileri takibe aldı. Jandarma da mahalleyi giriş-çıkışlara kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.