KARAÖRENLİLERDEN HARUN TÜFEKÇİYE TEŞEKKUR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2018 - 10:32, Güncelleme: 03.09.2018 - 10:32
 

KARAÖRENLİLERDEN HARUN TÜFEKÇİYE TEŞEKKUR

Ankara’da yaşayan iş adamlarımızdan İsmail Baran Önderliğinde, Ortakaraören, Baş Kara ören ve Aşağı Kara ören, muhtarlarının Namıza ve Sayalı yaylalarının yolunun yapımında ve mahallelerine verdiği hizmetlerden dolayı Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Kaymakam Aydın Erdoğan’a, Belediye başkanı Mehmet Tutal’a ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e Plaket verdiler.

Kuğulu Parkta yemekli bir programla bir araya gelinen ve teşekkür programına Ankara da işlerini sürdüren hayırsever işadamı İsmail Baran, Banko Birlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Ortakaraören Eski Belediye Başkanları Hasan Hüseyin Cansever ve Yusuf Kök, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Orta, Baş ve Aşağı Kara Ören Mahalle muhtarları katıldı. Plaket töreninden önce bir konuşma yapan programın organizatörü İş adamı İsmail Baran; ‘’Yaylamızın yolunun yapımında büyük hizmetleri olan Ankara elimiz kolumuz olan değerli dostum Harun tüfekçi beye ve diğer yaylamıza ve mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı, Kıymetli Belediye başkanımız Mehmet Tutal’a, Kaymakamımıza ve ilçe başkanım Mustafa Konurer beye Teşekkür etmek için böyle bir yemekli program düzenledik’’ dedi. Bu programın güzel bir yönü e Sayın Harun Tüfekçi ye önemli bir görevin verilmesi ne rastlaması olduğunu belirten işadamı baran; ‘’ Ankara’da, Seydişehir’in sesi olan tek insan Harun Beydi. Yeni sisteme geçilmesiyle Harun beyinde bakanlık yardımcılığına ayrılması bizi çok üzmüştü. Adeta Öksüz gibi kalmıştık. Önemli bir göreve atanması bizi çok sevindirdi’’ diyerek Harun Tüfekçinin Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise; ‘’mahallelerimiz de yol çalışmalarımızı hemen hemen bitirmek üzereyiz. Sıra yayla yollarının bitirilmesine geliyor. Hakikaten yayla yolların yapılması güzel bir hizmet. Yayla yollarının yapımına devam edilecektir. İnsan yapılan İşlere teşekkür etmesini ve Allaha şükretmesini bilmelidir. Kara Örenliler olarak sizler yapmış olduğunuz bu programla bu güzel  hasletinizi göstermiş oldunuz ’’ Dedi. Son Sözü alan Harun tüfekçi ise; ‘’ İltifat Marifete tabidir’’ derler. Böyle bir teşekkür programı düzenlemelerinden açıkçası çok memnun kaldım. Diğer yandan Kara örenden çok farklı siyasi düşüncede ki insanlar bir araya gelmiş. Örnek bir davranış olmuş diyerek toplantıdan memnun kaldığını dile getirdi. Tüfekçi konuşmasını; Allaha şükür özelleşme gibi hassas, bir önceki hizmet dönemlerimiz de bize karşı ilçemizde önemli bir muhalefetlik olmadı.  Bu dönemde Benden kimse davacı olmazken bende kimseden davacı olmadım. Seydişehir bizim dönemimizde kalkınmada bir hamle dönemi yaşadı diye düşünüyorum. Yeni görevimde de Seydişehir’in olumlu karşılık vermesi bizi memnun ediyor’’ diye bitirildi.          
Ankara’da yaşayan iş adamlarımızdan İsmail Baran Önderliğinde, Ortakaraören, Baş Kara ören ve Aşağı Kara ören, muhtarlarının Namıza ve Sayalı yaylalarının yolunun yapımında ve mahallelerine verdiği hizmetlerden dolayı Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Kaymakam Aydın Erdoğan’a, Belediye başkanı Mehmet Tutal’a ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e Plaket verdiler.

Kuğulu Parkta yemekli bir programla bir araya gelinen ve teşekkür programına Ankara da işlerini sürdüren hayırsever işadamı İsmail Baran, Banko Birlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Ortakaraören Eski Belediye Başkanları Hasan Hüseyin Cansever ve Yusuf Kök, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Orta, Baş ve Aşağı Kara Ören Mahalle muhtarları katıldı.

Plaket töreninden önce bir konuşma yapan programın organizatörü İş adamı İsmail Baran; ‘’Yaylamızın yolunun yapımında büyük hizmetleri olan Ankara elimiz kolumuz olan değerli dostum Harun tüfekçi beye ve diğer yaylamıza ve mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı, Kıymetli Belediye başkanımız Mehmet Tutal’a, Kaymakamımıza ve ilçe başkanım Mustafa Konurer beye Teşekkür etmek için böyle bir yemekli program düzenledik’’ dedi.

Bu programın güzel bir yönü e Sayın Harun Tüfekçi ye önemli bir görevin verilmesi ne rastlaması olduğunu belirten işadamı baran; ‘’ Ankara’da, Seydişehir’in sesi olan tek insan Harun Beydi. Yeni sisteme geçilmesiyle Harun beyinde bakanlık yardımcılığına ayrılması bizi çok üzmüştü. Adeta Öksüz gibi kalmıştık. Önemli bir göreve atanması bizi çok sevindirdi’’ diyerek Harun Tüfekçinin Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise; ‘’mahallelerimiz de yol çalışmalarımızı hemen hemen bitirmek üzereyiz. Sıra yayla yollarının bitirilmesine geliyor. Hakikaten yayla yolların yapılması güzel bir hizmet. Yayla yollarının yapımına devam edilecektir. İnsan yapılan İşlere teşekkür etmesini ve Allaha şükretmesini bilmelidir. Kara Örenliler olarak sizler yapmış olduğunuz bu programla bu güzel  hasletinizi göstermiş oldunuz ’’ Dedi.

Son Sözü alan Harun tüfekçi ise; ‘’ İltifat Marifete tabidir’’ derler. Böyle bir teşekkür programı düzenlemelerinden açıkçası çok memnun kaldım. Diğer yandan Kara örenden çok farklı siyasi düşüncede ki insanlar bir araya gelmiş. Örnek bir davranış olmuş diyerek toplantıdan memnun kaldığını dile getirdi.

Tüfekçi konuşmasını; Allaha şükür özelleşme gibi hassas, bir önceki hizmet dönemlerimiz de bize karşı ilçemizde önemli bir muhalefetlik olmadı.  Bu dönemde Benden kimse davacı olmazken bende kimseden davacı olmadım. Seydişehir bizim dönemimizde kalkınmada bir hamle dönemi yaşadı diye düşünüyorum. Yeni görevimde de Seydişehir’in olumlu karşılık vermesi bizi memnun ediyor’’ diye bitirildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.