KARATE TAKIMINDAN ÜSTÜN BAŞARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 11:04, Güncelleme: 29.01.2019 - 11:04
 

KARATE TAKIMINDAN ÜSTÜN BAŞARI

Denizli Bölgesel Karate Liginde mücadele eden Seydişehirli sporcular ilimizi en iyi şekilde temsil ederek turnuvadan 12 madalya ile döndüler.

Denizli’de gerçekleştirilen Bölgesel Karate Ligi Müsabakalarına 30 kulüpten 530 sporcu katılırken Seydişehir Belediyesi spor kulübü olarak 15 sporcuyla katılım sağlayan Seydişehirli Sporcular, müsabakalarda 3 birincilik,5 ikincilik,4 üçüncülük alarak 12 madalya alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Takım Antrenörleri Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler, turnuva süresince desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkürlerini ilettiler. Sporcuların başarılarını tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Spor Kulübü bünyesi altına topladığı tüm takımların ulaşımından, konaklamasına, malzeme ihtiyaçlarına kadar her türlü ihtiyaçlarına imkanlar dahilinde destek verdiklerini ifade ederek, spor gibi güzel uğraşlarla meşgul olmalarının kendisini memnun ettiğini dile getirdi.
Denizli Bölgesel Karate Liginde mücadele eden Seydişehirli sporcular ilimizi en iyi şekilde temsil ederek turnuvadan 12 madalya ile döndüler.

Denizli’de gerçekleştirilen Bölgesel Karate Ligi Müsabakalarına 30 kulüpten 530 sporcu katılırken Seydişehir Belediyesi spor kulübü olarak 15 sporcuyla katılım sağlayan Seydişehirli Sporcular, müsabakalarda 3 birincilik,5 ikincilik,4 üçüncülük alarak 12 madalya alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Takım Antrenörleri Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler, turnuva süresince desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkürlerini ilettiler.

Sporcuların başarılarını tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Spor Kulübü bünyesi altına topladığı tüm takımların ulaşımından, konaklamasına, malzeme ihtiyaçlarına kadar her türlü ihtiyaçlarına imkanlar dahilinde destek verdiklerini ifade ederek, spor gibi güzel uğraşlarla meşgul olmalarının kendisini memnun ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.