KARDELEN ANAOKULUNDAN ŞİVLİLİK ETKİNLİĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2016 - 06:14, Güncelleme: 08.04.2016 - 06:14
 

KARDELEN ANAOKULUNDAN ŞİVLİLİK ETKİNLİĞİ

Kardelen Anaokulu tarafından Üç Ayların başlangıcı ve Regaib Kandili olması hasebiyle öğrencilere Pamuk Şeker ikram edildi.

Okul bahçesine Değerler Eğitimi öğretmenimiz Tuba Bülbül tarafından getirtilen Pamuk Şeker arabasıyla öğrenciler pamuk şekerin yapımı konusunda bilgi sahibi olurlarken aynı zamanda mübarek günler ve üç aylar konusunda bilinçlenmiş oldular. Çocuklar bu etkinlikten dolayı oldukça mutlu oldular ve okul idaresi ve Tuba öğretmenlerine teşekkür ettiler. Okul müdürü Dilek Kara ve Müdür Yardımcısı Ahmet Kacaroğlu’da öğrencilere sağladığı katkılardan dolayı Değerler Eğitimi öğretmeni Tuba Bülbül’e teşekkür ederek öğrencilerin manevi açıdan gelişimlerine katkıda bulunmaya ve farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söylediler. Bu vesile ile Kardelen Anaokulu öğrencilerin, velilerin ve değerli Seydişehir halkının Regaib Kandili ve Üç Aylarını kutladı.
Kardelen Anaokulu tarafından Üç Ayların başlangıcı ve Regaib Kandili olması hasebiyle öğrencilere Pamuk Şeker ikram edildi.

Okul bahçesine Değerler Eğitimi öğretmenimiz Tuba Bülbül tarafından getirtilen Pamuk Şeker arabasıyla öğrenciler pamuk şekerin yapımı konusunda bilgi sahibi olurlarken aynı zamanda mübarek günler ve üç aylar konusunda bilinçlenmiş oldular. Çocuklar bu etkinlikten dolayı oldukça mutlu oldular ve okul idaresi ve Tuba öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Okul müdürü Dilek Kara ve Müdür Yardımcısı Ahmet Kacaroğlu’da öğrencilere sağladığı katkılardan dolayı Değerler Eğitimi öğretmeni Tuba Bülbül’e teşekkür ederek öğrencilerin manevi açıdan gelişimlerine katkıda bulunmaya ve farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söylediler.

Bu vesile ile Kardelen Anaokulu öğrencilerin, velilerin ve değerli Seydişehir halkının Regaib Kandili ve Üç Aylarını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.