Kargo kamyoneti devrildi 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.01.2024 - 10:57, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:26
 

Kargo kamyoneti devrildi 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kargo şirketine ait bir kamyonetin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti, bir kişide yaralandı.

      Edinilen bilgiye göre sabah saat 08:00 sularında Konya Seydişehir yolu  23 km de Eyüp Güler yönetimindeki  Kargo şirketine  ait 01 ACD 880 plakalı kamyonet yağışlı hava şartlarından yolun kaygan olması nedeniyle devrildi. Kazayı görenlerin ihbar etmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kamyonette bulunan İbrahim Kaplan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan sürücü Güler, Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde kargo şirketine ait bir kamyonetin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti, bir kişide yaralandı.

 

 

 

Edinilen bilgiye göre sabah saat 08:00 sularında Konya Seydişehir yolu  23 km de Eyüp Güler yönetimindeki  Kargo şirketine  ait 01 ACD 880 plakalı kamyonet yağışlı hava şartlarından yolun kaygan olması nedeniyle devrildi.

Kazayı görenlerin ihbar etmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri kamyonette bulunan İbrahim Kaplan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan sürücü Güler, Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.