KARPUZ TÜCCARLARININ BİRİ GİDİP BİRİ GELİYOR.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2018 - 11:23, Güncelleme: 17.08.2018 - 11:23
 

KARPUZ TÜCCARLARININ BİRİ GİDİP BİRİ GELİYOR.

Adana, Mersin ve Antalya yöresinde karpuz sökümü bitince tüccarların ilgi odağı Bağra karpuzu oluyor.

Karpuz almak için İlçemize gelen tüccarlardan Hüseyin Ant, Tahsin Özkan, İsmail Köse ve Ahmet Gökdemir Seydişehir’in karpuzunu Bütün Türkiye’ye satıyoruz. Diyerek Bağra karpuzunun önemini dile getirdiler.   Tüccarlar adına gazetemize bilgi veren Hüseyin Ant; ‘’Seydişehir karpuz üreticisi bizim sözümüzü dinledi. Halkın rağbet gösterdiği fazla kilolu olmayan starburst Karpuzunu üretmesi, yerinde bir üretim oldu. Şu anda biz beş karpuz tüccarı olarak Seydişehir’deyiz. Diğer arkadaşlarımızda karpuz almak için buralarda. Bu aylarda Adana, Mersin ve Antalya karpuzu mevsimi geçmiş durumda. Bu durumda sahil bölgesinin yanı sıra Gaziantep, Urfa’ya kadar olan bölgeye karpuz gönderiyoruz. Artık Seydişehir’in Bağra karpuzu tüm Türkiye’de bilinmeye başladı dediler.
Adana, Mersin ve Antalya yöresinde karpuz sökümü bitince tüccarların ilgi odağı Bağra karpuzu oluyor.

Karpuz almak için İlçemize gelen tüccarlardan Hüseyin Ant, Tahsin Özkan, İsmail Köse ve Ahmet Gökdemir Seydişehir’in karpuzunu Bütün Türkiye’ye satıyoruz. Diyerek Bağra karpuzunun önemini dile getirdiler.

 

Tüccarlar adına gazetemize bilgi veren Hüseyin Ant; ‘’Seydişehir karpuz üreticisi bizim sözümüzü dinledi. Halkın rağbet gösterdiği fazla kilolu olmayan starburst Karpuzunu üretmesi, yerinde bir üretim oldu. Şu anda biz beş karpuz tüccarı olarak Seydişehir’deyiz. Diğer arkadaşlarımızda karpuz almak için buralarda. Bu aylarda Adana, Mersin ve Antalya karpuzu mevsimi geçmiş durumda. Bu durumda sahil bölgesinin yanı sıra Gaziantep, Urfa’ya kadar olan bölgeye karpuz gönderiyoruz. Artık Seydişehir’in Bağra karpuzu tüm Türkiye’de bilinmeye başladı dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.