KATAR’A GİDEN MİNİBÜSLER SEYDİŞEHİR’DE MOLA VERDİ (Videolu)

Türkiye 01.11.2022 - 14:36, Güncelleme: 01.11.2022 - 14:37
 

KATAR’A GİDEN MİNİBÜSLER SEYDİŞEHİR’DE MOLA VERDİ (Videolu)

2022 FIFA Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak olan Katar’a gitmek için Antalya’dan hareket eden gruplar halinde toplam 653 minibüs Seydişehir’de mola verdi.

21 Kasım-18 Aralık 2022'de bu yıl 22.'si düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupasına ev sahipliğini Katar yapacak. Antalya’dan Katar’a gitmek için 2022 FIFA Dünya Kupasında Türkiye ile katar arasında yapılan anlaşma kapsamında taşıma işinde görevli olan 653 minibüs, Seydişehir Zirve Dinlenme Tesislerinde mola verdi. Burada bir süre dinlenen ekip, İran’a oradan da gemiyle Katar’a gitmek için tekrar yola çıktılar. Katar'ın ev sahipliğindeki 22. Dünya Kupası, 20 Kasım'daki açılış maçıyla başlayacak ve 18 Aralık'taki final karşılaşmasıyla sona erecek. Turnuvaya 5 şehirdeki 8 stadyumda oynanacak Türkiye’nin de stadyum ve otellerdeki güvenlik operasyonlarına destek için 3 binden fazla polis göndereceği turnuvanın açılış maçında A Grubu'nda yer alan Katar ve Ekvador karşı karşıya gelecek.    
2022 FIFA Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak olan Katar’a gitmek için Antalya’dan hareket eden gruplar halinde toplam 653 minibüs Seydişehir’de mola verdi.

21 Kasım-18 Aralık 2022'de bu yıl 22.'si düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupasına ev sahipliğini Katar yapacak.

Antalya’dan Katar’a gitmek için 2022 FIFA Dünya Kupasında Türkiye ile katar arasında yapılan anlaşma kapsamında taşıma işinde görevli olan 653 minibüs, Seydişehir Zirve Dinlenme Tesislerinde mola verdi.

Burada bir süre dinlenen ekip, İran’a oradan da gemiyle Katar’a gitmek için tekrar yola çıktılar.

Katar'ın ev sahipliğindeki 22. Dünya Kupası, 20 Kasım'daki açılış maçıyla başlayacak ve 18 Aralık'taki final karşılaşmasıyla sona erecek. Turnuvaya 5 şehirdeki 8 stadyumda oynanacak

Türkiye’nin de stadyum ve otellerdeki güvenlik operasyonlarına destek için 3 binden fazla polis göndereceği turnuvanın açılış maçında A Grubu'nda yer alan Katar ve Ekvador karşı karşıya gelecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.