KAVAK’A HIRSIZ DADANDI…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2018 - 06:37, Güncelleme: 12.04.2018 - 06:37
 

KAVAK’A HIRSIZ DADANDI…

Kavak’ta gece saatlerinde 3 eve hırsız girdi. Hırsız giren bu evlerden ikisinin sahipleri ise Almanya’da yaşıyordu. Diğer ev ise dul bir kadına ait.

Kavak Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde de yine Almanya’da yaşayan birinin evine hırsızlar girerek evde bulunan bir miktar para ile bazı değerli eşyaları götürmüşlerdi. Son günlerde gittikçe artan ev hırsızlıklarının, mahallede yaşayan vatandaşları tedirgin ettiği öğrenildi. Ayrıca mahallelerinde bugüne kadar böyle bir hırsızlık olayı yaşamayan Kavaklılar adeta şok olarak: “Mahallemizde böyle bir şey şimdiye kadar görmedik de yaşamadık da. Büyük bir ihtimalle bu hırsızlar dışarıdan geliyor. Gece uykularımız kaçıyor. Rahatlamamız için Jandarma ekiplerinin bu yaşanan hırsızlıklarla ilgili tedbir almalarını ve bu hırsızların yakalanmalarını istiyoruz.” şeklinde konuşarak yetkililerden önlem istediler. Mahalle sakinlerinden 74 yaşında ki Ahmet Kargılı: “Bu yaşın sahibiyim. Hiç böylesini görmemiştim. Köyümüz güvenli ve sakin bir köydü. Ama bu hırsızlıklardan sonra huzurumuz kaçtı. Tedirgin olduk. Kim yaptıysa güvenlik güçlerinden bir an önce yakalanmasını talep ediyoruz. Yakalansınlar ki bizler de huzur bulalım.” dedi.
Kavak’ta gece saatlerinde 3 eve hırsız girdi. Hırsız giren bu evlerden ikisinin sahipleri ise Almanya’da yaşıyordu. Diğer ev ise dul bir kadına ait.

Kavak Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde de yine Almanya’da yaşayan birinin evine hırsızlar girerek evde bulunan bir miktar para ile bazı değerli eşyaları götürmüşlerdi.

Son günlerde gittikçe artan ev hırsızlıklarının, mahallede yaşayan vatandaşları tedirgin ettiği öğrenildi.

Ayrıca mahallelerinde bugüne kadar böyle bir hırsızlık olayı yaşamayan Kavaklılar adeta şok olarak: “Mahallemizde böyle bir şey şimdiye kadar görmedik de yaşamadık da. Büyük bir ihtimalle bu hırsızlar dışarıdan geliyor. Gece uykularımız kaçıyor. Rahatlamamız için Jandarma ekiplerinin bu yaşanan hırsızlıklarla ilgili tedbir almalarını ve bu hırsızların yakalanmalarını istiyoruz.” şeklinde konuşarak yetkililerden önlem istediler.

Mahalle sakinlerinden 74 yaşında ki Ahmet Kargılı: “Bu yaşın sahibiyim. Hiç böylesini görmemiştim. Köyümüz güvenli ve sakin bir köydü. Ama bu hırsızlıklardan sonra huzurumuz kaçtı. Tedirgin olduk. Kim yaptıysa güvenlik güçlerinden bir an önce yakalanmasını talep ediyoruz. Yakalansınlar ki bizler de huzur bulalım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.