KAVAK’TA ALMANCININ EVİNİ SOYDULAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2018 - 04:00, Güncelleme: 09.04.2018 - 04:00
 

KAVAK’TA ALMANCININ EVİNİ SOYDULAR

İlçemizin Kavak Mahallesi'nde hırsızlar, sahibi Almanya’da olan bir evi soydular.

Ev sahibi Almanya’da olduğunu fırsat bilen hırsızlar evin birinci katında korkuluk takılı pencereyi açarak içeriye girmek suretiyle evde bulunan 10 bin TL değerinde kıymetli eşyaları alarak kayıplara karıştı. Almanya’dan izine geldikten sonra eve adım atar atmaz bütün eşyaların birbirine karıştığını gören M. Bülbül olayı jandarmaya bildirdi. Jandarma Olay Yeri inceleme ekipleri evde yaptıkları incelemelerde, hırsızların demir korkuluklu pencereyi zorlayarak içeriye girdiğini tespit etti. Olay Mağduru M. Bülbül yaptığı açıklamada: “Yılın 10 ayını Kavak’ta, 4 ayını da Almanya’da geçiriyorum. Almanya’dan döndüğümde evin kapısını açar açmaz bütün eşyaların dağıtılmış olduğunu gördüm. Olayı İlçe Jandarma’ya bildirmem üzerine ekipler geldi ve inceledi. Zararım büyük. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi. Geçtiğimiz günlerde mahalle kenarında bulanan bahçe evlerine de giren hırsızların, bulabildikleri kıymetli malzemeleri alarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Hırsızların bir an önce yakalanmasını isteyen mahalle sakinleri: “Böyle hırsızlık olayları mahallemizde olmazdı. Son zamanlarda çok arttı.” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Olayla ilgili Jandarma’nın soruşturma başlatıp hırsızları her yerde aradığı bildirildi.
İlçemizin Kavak Mahallesi'nde hırsızlar, sahibi Almanya’da olan bir evi soydular.

Ev sahibi Almanya’da olduğunu fırsat bilen hırsızlar evin birinci katında korkuluk takılı pencereyi açarak içeriye girmek suretiyle evde bulunan 10 bin TL değerinde kıymetli eşyaları alarak kayıplara karıştı.

Almanya’dan izine geldikten sonra eve adım atar atmaz bütün eşyaların birbirine karıştığını gören M. Bülbül olayı jandarmaya bildirdi. Jandarma Olay Yeri inceleme ekipleri evde yaptıkları incelemelerde, hırsızların demir korkuluklu pencereyi zorlayarak içeriye girdiğini tespit etti.

Olay Mağduru M. Bülbül yaptığı açıklamada: “Yılın 10 ayını Kavak’ta, 4 ayını da Almanya’da geçiriyorum. Almanya’dan döndüğümde evin kapısını açar açmaz bütün eşyaların dağıtılmış olduğunu gördüm. Olayı İlçe Jandarma’ya bildirmem üzerine ekipler geldi ve inceledi. Zararım büyük. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde mahalle kenarında bulanan bahçe evlerine de giren hırsızların, bulabildikleri kıymetli malzemeleri alarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

Hırsızların bir an önce yakalanmasını isteyen mahalle sakinleri: “Böyle hırsızlık olayları mahallemizde olmazdı. Son zamanlarda çok arttı.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Olayla ilgili Jandarma’nın soruşturma başlatıp hırsızları her yerde aradığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.