Kaymakam, Belediye Başkanı ve STK'lardan Taşıyıcılar Kooperatifine Ziyaret

Güncel 17.01.2023 - 15:27, Güncelleme: 17.01.2023 - 15:37
 

Kaymakam, Belediye Başkanı ve STK'lardan Taşıyıcılar Kooperatifine Ziyaret

Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek nakliyeci esnafının sıkıntıları konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Kapkap'ın da hazır bulunduğu Kooperatif binasındaki toplantı salonunda, nakliyeci esnafıyla beraber olan Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütlerinden; Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Türk Hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Et ve Süt Birliği Başkanı Ergun Balcı, Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Aşkıyanar, Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan ve Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’nın katıldığı toplantıda kooperatif esnafının sıkıntıları konuşuldu. Kooperatifin Seydişehir ekonomisine katkısınında dile getirildiği ziyaret toplantısında Taşıyıcılar esnafı mazot ve diğer girdilerin aşırı arttığını belirterek bunun kendilerine yanısmasının da olumsuz yönde olduğunu söylediler.
Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek nakliyeci esnafının sıkıntıları konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Kapkap'ın da hazır bulunduğu Kooperatif binasındaki toplantı salonunda, nakliyeci esnafıyla beraber olan Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütlerinden; Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Türk Hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Et ve Süt Birliği Başkanı Ergun Balcı, Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Aşkıyanar, Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan ve Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’nın katıldığı toplantıda kooperatif esnafının sıkıntıları konuşuldu.

Kooperatifin Seydişehir ekonomisine katkısınında dile getirildiği ziyaret toplantısında Taşıyıcılar esnafı mazot ve diğer girdilerin aşırı arttığını belirterek bunun kendilerine yanısmasının da olumsuz yönde olduğunu söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.