KAYMAKAM? DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2013 - 12:00, Güncelleme: 26.08.2013 - 12:00
 

KAYMAKAM? DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR

Seydişehir? de 2009 yılında Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yahya Günay Kastamonu Polis Okuluna tayin oldu.

Seydişehir’ de 2009 yılında Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yahya Günay Kastamonu Polis Okuluna tayin oldu. Seydişehir’ e atandığı günden bu yana ekipleri ile birlikte ilçede birçok başarılı çalışmaya imza atan Emniyet Müdürü Yahya Günay Seydişehir’ e veda ediyor. Kaymakam Tuncay Sonel tayini çıkan Emniyet Müdürü Yahya Günay ve ailesine kuğulu parkta bir yemek verirken Günay’ a ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı bir de başarı belgesi verdi. Kaymakam Tuncay Sonel Emniyet Müdürü Yahya Günay’ a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Emniyet Müdürümüz sadece suç ve suçluyla mücadelede değil her türlü sosyal sorumluluk projesinin içerisinde yer alan bir kardeşimiz. Gerek yetim ve öksüz projemizde gerekse hatırlanmak bir gün değil her gün projemizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak her türlü faaliyetimizde yer aldı ve bizlere destek verdi. Kendisine teşekkür ediyorum ve yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum, ayrıca ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
Seydişehir? de 2009 yılında Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yahya Günay Kastamonu Polis Okuluna tayin oldu.

Seydişehir’ de 2009 yılında Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yahya Günay Kastamonu Polis Okuluna tayin oldu.

Seydişehir’ e atandığı günden bu yana ekipleri ile birlikte ilçede birçok başarılı çalışmaya imza atan Emniyet Müdürü Yahya Günay Seydişehir’ e veda ediyor.

Kaymakam Tuncay Sonel tayini çıkan Emniyet Müdürü Yahya Günay ve ailesine kuğulu parkta bir yemek verirken Günay’ a ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı bir de başarı belgesi verdi.

Kaymakam Tuncay Sonel Emniyet Müdürü Yahya Günay’ a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Emniyet Müdürümüz sadece suç ve suçluyla mücadelede değil her türlü sosyal sorumluluk projesinin içerisinde yer alan bir kardeşimiz. Gerek yetim ve öksüz projemizde gerekse hatırlanmak bir gün değil her gün projemizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak her türlü faaliyetimizde yer aldı ve bizlere destek verdi. Kendisine teşekkür ediyorum ve yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum, ayrıca ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.