Kaymakam Dereceye Giren Sporcuları Ağırladı

Spor 14.01.2022 - 22:47, Güncelleme: 14.01.2022 - 22:47
 

Kaymakam Dereceye Giren Sporcuları Ağırladı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde dereceye giren sporcuları ağırladı.

Kaymakam Deniz Pişkin'in sosyal medyada yaptığı açıklamada: "Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, "Ümitler Türkiye Şampiyonası" ve "Konya Okul Sporları Yıldızlar İl Şampiyonası" müsabaka seçmelerinde Konya'da yapılan farklı kilolardaki müsabaka maçlarında derece yapan sporcularımızla görüştük. Sporcularımız, 4-6 Şubat tarihinde Sakarya'daki yapılacak olan" Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası"nda ve Seydişehir Belediye Judo takımımız 18-20 Şubat tarihinde yapılacak olan Gruplar Judo Maçında İlçemizi ve İlimizi temsil edecek. Sporcularımızı ve emeği geçen Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Soner Balcı, Antrenörlerimiz Veysi Göz, Recep Çetin ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim."
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde dereceye giren sporcuları ağırladı.

Kaymakam Deniz Pişkin'in sosyal medyada yaptığı açıklamada: "Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, "Ümitler Türkiye Şampiyonası" ve "Konya Okul Sporları Yıldızlar İl Şampiyonası" müsabaka seçmelerinde Konya'da yapılan farklı kilolardaki müsabaka maçlarında derece yapan sporcularımızla görüştük.

Sporcularımız, 4-6 Şubat tarihinde Sakarya'daki yapılacak olan" Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası"nda ve Seydişehir Belediye Judo takımımız 18-20 Şubat tarihinde yapılacak olan Gruplar Judo Maçında İlçemizi ve İlimizi temsil edecek.

Sporcularımızı ve emeği geçen Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Soner Balcı, Antrenörlerimiz Veysi Göz, Recep Çetin ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.