Kaymakam Erdoğan Gevrekli Süt Üretim Çiftliğini Ziyaret Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2019 - 08:57, Güncelleme: 07.11.2019 - 08:57
 

Kaymakam Erdoğan Gevrekli Süt Üretim Çiftliğini Ziyaret Etti

Kaymakam Aydın Erdoğan ilçemizin Gevrekli Mahallesi’nde ki süt üretim çiftliğine ziyarette bulundu.

Kaymakam Erdoğan’ın Konya Şeker (TORKU) tarafından bölge üreticisine hayvancılıkta destek olması ve bulunduğu yerdeki zirai ürün çeşitliliğin arttırılması amacıyla Gevrekli Mahallesinde kurulan süt üretim çiftliğini ziyaretine İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar eşlik etti. Tesisin çeşitli bölümlerini gezen ve yetkililerden işleyiş hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan; Devlet destekli yapılan 133 büyükbaş kapasiteli çiftliğin bölge ve Seydişehir için önemli bin yatırım olduğunun altını çizerek “Tesisin faaliyete geçirilmesinde emeğe geçen ve desteği olan herkese teşekkür ediyor, İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kaymakam Aydın Erdoğan ilçemizin Gevrekli Mahallesi’nde ki süt üretim çiftliğine ziyarette bulundu.

Kaymakam Erdoğan’ın Konya Şeker (TORKU) tarafından bölge üreticisine hayvancılıkta destek olması ve bulunduğu yerdeki zirai ürün çeşitliliğin arttırılması amacıyla Gevrekli Mahallesinde kurulan süt üretim çiftliğini ziyaretine İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar eşlik etti.

Tesisin çeşitli bölümlerini gezen ve yetkililerden işleyiş hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan; Devlet destekli yapılan 133 büyükbaş kapasiteli çiftliğin bölge ve Seydişehir için önemli bin yatırım olduğunun altını çizerek “Tesisin faaliyete geçirilmesinde emeğe geçen ve desteği olan herkese teşekkür ediyor, İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.