KAYMAKAM ERDOĞAN’DAN KOMEK ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2017 - 06:22, Güncelleme: 12.12.2017 - 06:22
 

KAYMAKAM ERDOĞAN’DAN KOMEK ZİYARETİ

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçede faaliyet gösteren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) merkezini ziyaret etti.

Ziyarete Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasımı Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar  katıldı. Seydişehir Şehir Konağında bulunan KOMEK Kurs Merkezi Kursiyerlerinin eğitim gördüğü sınıfları gezen Kaymakam Erdoğan KOMEK Yöneticisi Gülistan Mutludan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Erdoğan, sınıflarda usta öğreticiler ve kursiyerlerle de mesleki eğitim faaliyetleri üzerine sohbet etti, çalışmalarını inceledi.
İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçede faaliyet gösteren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) merkezini ziyaret etti.

Ziyarete Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasımı Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar  katıldı.

Seydişehir Şehir Konağında bulunan KOMEK Kurs Merkezi Kursiyerlerinin eğitim gördüğü sınıfları gezen Kaymakam Erdoğan KOMEK Yöneticisi Gülistan Mutludan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Erdoğan, sınıflarda usta öğreticiler ve kursiyerlerle de mesleki eğitim faaliyetleri üzerine sohbet etti, çalışmalarını inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.