KAYMAKAM ERDOĞAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2018 - 12:16, Güncelleme: 19.02.2018 - 12:16
 

KAYMAKAM ERDOĞAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan Seydişehir’in Tepecik, Gevrekli ve Çavuş mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlere Kaymakam Aydın Erdoğan’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray katıldı. Önce Muhtar Rafet Dindar’ın eşlik ettiği Tepecik ziyaretinde Kur’an kursunda incelemelerde bulunan Kaymakam Erdoğan kursiyer hanımlardan Zeytin Dalı Harekâtına katılan askerlerimiz için dua istedi. Ardından köy kahvesinde mahalle halkı ile bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan daha sonra Çavuş Mahallesine intikal etmek üzere mahalleden ayrıldı. Çavuş Mahallesi Muhtarı Davut Özer’in eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Erdoğan, Çavuş İlkokulu- Ortaokulu ve Çavuş Jandarma Karakolunda incelemelerde bulundu. Ziyaretine Gevrekli Mahallesi ile devam eden Kaymakam Erdoğan Gevrekli Mahalle Meydanında düzenlenen programa katıldı. Programda Afrin şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Fatiha okundu. Zeytin Dalı Harekâtının başarı ile sonuçlanması için Fetih Suresi tilavetinin ardından dualar edildi. Ayrıca program sonunda mahalle halkına meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu. Kaymakam Erdoğan düzenlenen etkinlik için başta Gevrekli Mahallesi Muhtarı Yakup Uysal olmak üzere emeği olan herkese teşekkür etti.  
İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan Seydişehir’in Tepecik, Gevrekli ve Çavuş mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlere Kaymakam Aydın Erdoğan’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray katıldı.

Önce Muhtar Rafet Dindar’ın eşlik ettiği Tepecik ziyaretinde Kur’an kursunda incelemelerde bulunan Kaymakam Erdoğan kursiyer hanımlardan Zeytin Dalı Harekâtına katılan askerlerimiz için dua istedi. Ardından köy kahvesinde mahalle halkı ile bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan daha sonra Çavuş Mahallesine intikal etmek üzere mahalleden ayrıldı.

Çavuş Mahallesi Muhtarı Davut Özer’in eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Erdoğan, Çavuş İlkokulu- Ortaokulu ve Çavuş Jandarma Karakolunda incelemelerde bulundu.

Ziyaretine Gevrekli Mahallesi ile devam eden Kaymakam Erdoğan Gevrekli Mahalle Meydanında düzenlenen programa katıldı. Programda Afrin şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Fatiha okundu. Zeytin Dalı Harekâtının başarı ile sonuçlanması için Fetih Suresi tilavetinin ardından dualar edildi. Ayrıca program sonunda mahalle halkına meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu.

Kaymakam Erdoğan düzenlenen etkinlik için başta Gevrekli Mahallesi Muhtarı Yakup Uysal olmak üzere emeği olan herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.