Kaymakam Erdoğan’dan Suğla Meslek Lisesi’ne Ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2019 - 08:01, Güncelleme: 05.09.2019 - 08:01
 

Kaymakam Erdoğan’dan Suğla Meslek Lisesi’ne Ziyaret

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Okulların açılmasına az bir zaman kalması hasebiyle Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Aydın Erdoğan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti. Okulda yeni eğitim dönemi hazırlık çalışmalarını inceleyen Kaymakam Erdoğan, okul idarecilerine çalışmalarında başarılar diledi.
İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Okulların açılmasına az bir zaman kalması hasebiyle Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Aydın Erdoğan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Okulda yeni eğitim dönemi hazırlık çalışmalarını inceleyen Kaymakam Erdoğan, okul idarecilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.