KAYMAKAM ERDOĞAN?DAN YURT ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2017 - 05:50, Güncelleme: 23.03.2017 - 05:50
 

KAYMAKAM ERDOĞAN?DAN YURT ZİYARETİ

Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.

Yurtta Kalan  Öğrencileri Ziyaret eden Kaymakam Erdoğan “Geleceğimiz sizlere emanet, siz ne kadar iyi yetişirseniz biz de geleceğimize güvenle   bakarız.” Diyerek konuşmasına başladı. Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesini ve Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi  yurdunu ziyaret etti.   Her iki Okulun Müdürü Halil Öksüzoğlu ve Ebubekir Karakuş ile birlikte okulun yurdunu inceledi. Okul Müdürleri ile birlikte okulun öğrenci yurdunda kalan öğrencileri ziyaret etti. Pansiyondaki ziyarette öğrencilerle geleceğin önemi, sınavlara hazırlanma, geldikleri şehirler ve okuldaki ders durumları ile ilgili sohbet eden Kaymakam Aydın Erdoğan, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Erdoğan: “Geleceğimiz sizlere emanet, siz ne kadar iyi yetişirseniz biz de geleceğimize daha güvenli bakarız. Sizlere sıcak bir yuva ortamı sunan devletimize karşı en önemli vazifeniz çok çalışmaktır başarılı olmak için çok çalışıp çok kitap okumak   gerekir” dedi.   
Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.

Yurtta Kalan  Öğrencileri Ziyaret eden Kaymakam Erdoğan “Geleceğimiz sizlere emanet, siz ne kadar iyi yetişirseniz biz de geleceğimize güvenle   bakarız.” Diyerek konuşmasına başladı.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesini ve Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi  yurdunu ziyaret etti.   Her iki Okulun Müdürü Halil Öksüzoğlu ve Ebubekir Karakuş ile birlikte okulun yurdunu inceledi. Okul Müdürleri ile birlikte okulun öğrenci yurdunda kalan öğrencileri ziyaret etti.
Pansiyondaki ziyarette öğrencilerle geleceğin önemi, sınavlara hazırlanma, geldikleri şehirler ve okuldaki ders durumları ile ilgili sohbet eden Kaymakam Aydın Erdoğan, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Erdoğan: “Geleceğimiz sizlere emanet, siz ne kadar iyi yetişirseniz biz de geleceğimize daha güvenli bakarız. Sizlere sıcak bir yuva ortamı sunan devletimize karşı en önemli vazifeniz çok çalışmaktır başarılı olmak için çok çalışıp çok kitap okumak   gerekir” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.