KAYMAKAM ERDOĞAN’IN YALIHÜYÜK ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2019 - 08:22, Güncelleme: 02.10.2019 - 08:22
 

KAYMAKAM ERDOĞAN’IN YALIHÜYÜK ZİYARETİ

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç'ı ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’i ziyaret etti.

Makam odasında bir süre görüşen Kaymakam Erdoğan ve Kaymakam Kılınç daha sonra Belediye Başkanı Hasan Koçer'i ziyaret etti. Yalıhüyük Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Koçer Komşu İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan'a Gölcük portreli bir tablo takdim etti. Her iki ziyarette de komşu ilçelerin sorunları ve çözümü için karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç'ı ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’i ziyaret etti.

Makam odasında bir süre görüşen Kaymakam Erdoğan ve Kaymakam Kılınç daha sonra Belediye Başkanı Hasan Koçer'i ziyaret etti.

Yalıhüyük Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Koçer Komşu İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan'a Gölcük portreli bir tablo takdim etti.

Her iki ziyarette de komşu ilçelerin sorunları ve çözümü için karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.