Kaymakam, ilçemizde mutasyonlu virüsün ortaya çıktığı Bostandere Mahallesi’ni denetledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2021 - 11:05, Güncelleme: 10.02.2021 - 11:05
 

Kaymakam, ilçemizde mutasyonlu virüsün ortaya çıktığı Bostandere Mahallesi’ni denetledi

Kaymakam Erdoğan, mutasyonlu virüs görüldüğü için dün saat 24:00’de karantinaya alınan Bostandere Mahallesini denetledi.

İlçemizde ilk görülen İzmir kaynaklı mutasyonlu virüsün ortaya çıktığı Bostandere Mahallesinde, 25 yaşında bir gencin İzmir’den ailesini görmeye geldiği, rahatsızlanması sonucu mutasyonlu virüs kaptığı anlaşılmıştı. Seydişehir Kaymakamlığı, Toplum Sağlık Merkezi ve Filyasyon ekiplerinin mahallede virüsün daha da yayılmaması için gecikmeden gerekli çalışmalar başlatılmış ve Seydişehir Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Bostandere Mahallesi 10 gün karantina altına alınmıştı. Karantina tedbirlerini yerinde denetlemek için Kaymakam Aydın Erdoğan Bostandere Mahallesi’ne giderek çalışmalarla ile bilgi aldı.
Kaymakam Erdoğan, mutasyonlu virüs görüldüğü için dün saat 24:00’de karantinaya alınan Bostandere Mahallesini denetledi.

İlçemizde ilk görülen İzmir kaynaklı mutasyonlu virüsün ortaya çıktığı Bostandere Mahallesinde, 25 yaşında bir gencin İzmir’den ailesini görmeye geldiği, rahatsızlanması sonucu mutasyonlu virüs kaptığı anlaşılmıştı.

Seydişehir Kaymakamlığı, Toplum Sağlık Merkezi ve Filyasyon ekiplerinin mahallede virüsün daha da yayılmaması için gecikmeden gerekli çalışmalar başlatılmış ve Seydişehir Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Bostandere Mahallesi 10 gün karantina altına alınmıştı.

Karantina tedbirlerini yerinde denetlemek için Kaymakam Aydın Erdoğan Bostandere Mahallesi’ne giderek çalışmalarla ile bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.