KAYMAKAM ÖZYİĞİT, DAİRE AMİRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2016 - 12:00, Güncelleme: 02.03.2016 - 12:00
 

KAYMAKAM ÖZYİĞİT, DAİRE AMİRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit başkanlığında İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçedeki tüm kurum amirlerinin de iştiraki ile 26.2.2016 günü saat: 10.00?da toplantı yapıldı.

Hükümet Konağı toplantı salonunda yapılan toplantıda öncelikle İlçenin mevcut profili çizilerek, akabinde İlçemize katma değer sağlayacak önemli yatırımlardan bahsedildi. Daha sonra tüm kurum yöneticilerince, kurumları ile ilgili mevcut personel, işyerinin fiziki durumları, iş ve işleyişi hakkında bilgi aktarımında bulunularak, ihtiyaç sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi.   Ayrıca İŞKUR programı kapsamında istihdam edilen işçilerin İlçenin diğer kurumlarında istihdamına yönelik çalışmalar yapılması tavsiye edildi. İlçede 2700 öğrenci olmasına karşın Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı 808 kişilik yurt bulunduğu dikkate alınarak, gerek mevcut yurtlardaki tefrişatın yenilenmesi ve gerekse yeni yurt binası yapılması gündeme alındı.  Halen yapımı devam eden Devlet Hastanesi ek binasının yıl içerisinde bitirilmesinin gerekliliği vurgulanarak, yeni bir hastane yapılması halinde birçok branş doktorunun kendiliğinden İlçemizde göreve başlayacağı hususu ifade edildi.  Oldukça verimli geçen toplantı, İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’in kurumlar arası dayanışma ve işbirliği temennisi ile sona erdi.   
İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit başkanlığında İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçedeki tüm kurum amirlerinin de iştiraki ile 26.2.2016 günü saat: 10.00?da toplantı yapıldı.

Hükümet Konağı toplantı salonunda yapılan toplantıda öncelikle İlçenin mevcut profili çizilerek, akabinde İlçemize katma değer sağlayacak önemli yatırımlardan bahsedildi.

Daha sonra tüm kurum yöneticilerince, kurumları ile ilgili mevcut personel, işyerinin fiziki durumları, iş ve işleyişi hakkında bilgi aktarımında bulunularak, ihtiyaç sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi.  

Ayrıca İŞKUR programı kapsamında istihdam edilen işçilerin İlçenin diğer kurumlarında istihdamına yönelik çalışmalar yapılması tavsiye edildi. İlçede 2700 öğrenci olmasına karşın Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı 808 kişilik yurt bulunduğu dikkate alınarak, gerek mevcut yurtlardaki tefrişatın yenilenmesi ve gerekse yeni yurt binası yapılması gündeme alındı.  Halen yapımı devam eden Devlet Hastanesi ek binasının yıl içerisinde bitirilmesinin gerekliliği vurgulanarak, yeni bir hastane yapılması halinde birçok branş doktorunun kendiliğinden İlçemizde göreve başlayacağı hususu ifade edildi.

 Oldukça verimli geçen toplantı, İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’in kurumlar arası dayanışma ve işbirliği temennisi ile sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.