KAYMAKAM ÖZYİĞİT OKULLARDA AŞURE ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2015 - 11:50, Güncelleme: 04.11.2015 - 11:50
 

KAYMAKAM ÖZYİĞİT OKULLARDA AŞURE ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Kardelen Anaokulu ve Seyyid Harun Anadolu Lisesinde düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı.

İlk olarak Kardelen Anaokulunu gezen ve öğrencilerle sohbet eden Özyiğit aşure ikramı sonrası öğrencilerin hazırladığı gösterileri izleyerek buradan Seyyid Harun Anadolu Lisesine geçti. Lisede düzenlenen programa Kaymakam Özyiğit’in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Müftü Kemal Demirel, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Aşure ikramıyla birlikte okul müdürleri ve öğretmenlerle sohbet eden Özyiğit eğitim kurumlarının bu tür sosyal faaliyetlere önem vermeleri gerektiğini söyledi.İlk olarak Kardelen Anaokulunu gezen ve öğrencilerle sohbet eden Özyiğit aşure ikramı sonrası öğrencilerin hazırladığı gösterileri izleyerek buradan Seyyid Harun Anadolu Lisesine geçti.
Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Kardelen Anaokulu ve Seyyid Harun Anadolu Lisesinde düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı.

İlk olarak Kardelen Anaokulunu gezen ve öğrencilerle sohbet eden Özyiğit aşure ikramı sonrası öğrencilerin hazırladığı gösterileri izleyerek buradan Seyyid Harun Anadolu Lisesine geçti.

Lisede düzenlenen programa Kaymakam Özyiğit’in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Müftü Kemal Demirel, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Aşure ikramıyla birlikte okul müdürleri ve öğretmenlerle sohbet eden Özyiğit eğitim kurumlarının bu tür sosyal faaliyetlere önem vermeleri gerektiğini söyledi.İlk olarak Kardelen Anaokulunu gezen ve öğrencilerle sohbet eden Özyiğit aşure ikramı sonrası öğrencilerin hazırladığı gösterileri izleyerek buradan Seyyid Harun Anadolu Lisesine geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.