Kaymakam Pişkin İşçilerle Kahvaltı Yaptı

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.10.2022 - 08:10, Güncelleme: 17.10.2022 - 22:56
 

Kaymakam Pişkin İşçilerle Kahvaltı Yaptı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, bu kez elinde simitlerle eski garaj bölgesindeki Hamallar Kahvesindeki işçilerle dertleşti.

  Sabahın erken saatinde   Deniz Pişkin yeni haftanın ilk gününde mesaiye Seydişehir’in ünlü Hamallar Kahvesi’nde başladı.  Elinde simitlerle kahvehaneye giden  Kaymakam Pişkin’i işçilere kahvaltı ettikten sonra sorunlarını dinledi.  Kaymakam Pişkin, o kareleri, “Yeni haftaya Seydişehir’in meşhur “Hamallar Kahvesi”nde, sabahın 7’sinden itibaren evlerine ekmek götürmek için iş bekleyen kardeşlerimizle birlikte başladık. Sadece çayımızı ve simidimizi değil, dertlerimizi de paylaştık.” ifadeleriyle paylaştı.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, bu kez elinde simitlerle eski garaj bölgesindeki Hamallar Kahvesindeki işçilerle dertleşti.

 

Sabahın erken saatinde    Deniz Pişkin yeni haftanın ilk gününde mesaiye Seydişehir’in ünlü Hamallar Kahvesi’nde başladı.  Elinde simitlerle kahvehaneye giden  Kaymakam Pişkin’i işçilere kahvaltı ettikten sonra sorunlarını dinledi.  Kaymakam Pişkin, o kareleri, “Yeni haftaya Seydişehir’in meşhur “Hamallar Kahvesi”nde, sabahın 7’sinden itibaren evlerine ekmek götürmek için iş bekleyen kardeşlerimizle birlikte başladık. Sadece çayımızı ve simidimizi değil, dertlerimizi de paylaştık.” ifadeleriyle paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.