Kaymakam Pişkin'den Karayolları Çalışanına Sürpriz

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.02.2022 - 16:01, Güncelleme: 16.02.2022 - 16:11
 

Kaymakam Pişkin'den Karayolları Çalışanına Sürpriz

Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası yol açma ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle günlerce evinden uzak kalan karayolları görevlisine Kaymakam Deniz Pişkinden doğum günü sürprizi.

 İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan Seydişehir- Antalya karayolu üzerindeki 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde 1 metreyi aşan  kar yağışı sonrası günlerce evlerine giremeyen karayolları personellerinden Recep Örnek’e Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, hem karayolları ekiplerine teşekkür etmek hem de doğum gününü kutlamak için pastalı sürpriz yaptı.  Seydişehir Antalya yolunda Alacabele giden Kaymakam Deniz Pişkin,  "Alacabel'de çalışmaları hem yerinde görelim hem de arkadaşımızın doğum gününü kutlayalım dedik. İnsanlar bu gayretin çalışmanın değerini bilmez de, bunu yaşayan bilir. Bu hengame içerisinde hatırlamak istedik. Sizler yolu ve yolda kalanları düşünüyorsunuz, biz de sizleri düşünüyoruz" dedi.
Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası yol açma ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle günlerce evinden uzak kalan karayolları görevlisine Kaymakam Deniz Pişkinden doğum günü sürprizi.

 İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan Seydişehir- Antalya karayolu üzerindeki 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde 1 metreyi aşan  kar yağışı sonrası günlerce evlerine giremeyen karayolları personellerinden Recep Örnek’e Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, hem karayolları ekiplerine teşekkür etmek hem de doğum gününü kutlamak için pastalı sürpriz yaptı.
 Seydişehir Antalya yolunda Alacabele giden Kaymakam Deniz Pişkin,  "Alacabel'de çalışmaları hem yerinde görelim hem de arkadaşımızın doğum gününü kutlayalım dedik. İnsanlar bu gayretin çalışmanın değerini bilmez de, bunu yaşayan bilir. Bu hengame içerisinde hatırlamak istedik. Sizler yolu ve yolda kalanları düşünüyorsunuz, biz de sizleri düşünüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.