Kaymakam Pişkin'den Yılbaşında Mesai Başında ki kolluk kuvvetlerine ziyaret.

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.12.2022 - 00:00, Güncelleme: 03.01.2023 - 08:37
 

Kaymakam Pişkin'den Yılbaşında Mesai Başında ki kolluk kuvvetlerine ziyaret.

Kaymakam Pişkin kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadı Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti.

  Seydişehir  Kaymakamı  Deniz Pişkin yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti. Yeni yıla huzur, mutluluk ve güven içerisinde girilmesi için görevi başında olan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan personelleri ziyaret eden Kaymakam Pişkin, özveri ve gayretle çalışan kolluk güçlerine teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı. Kaymakam Pişkin görev başındaki kolluk kuvvetlerinin yaptığı uygulamalarda ve denetimlerde araç sürücülerinin de yeni yıllarını kutlayarak hayırlı yolculuklar diledi. KaymakamDeniz Pişkin  ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı  Yahya  Koca ve İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı  hazır bulundu. Kaymakam Deniz Pişkin Persone  Baklava ikram ederek  "Kolluk kuvvetlerimiz kamunun huzuru için görevleri başındalar.Yılbaşı emniyet tedbirleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık, görevlerinde başarılar diledik. dedi.
Kaymakam Pişkin kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadı Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti.

 

Seydişehir  Kaymakamı  Deniz Pişkin yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti.

Yeni yıla huzur, mutluluk ve güven içerisinde girilmesi için görevi başında olan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan personelleri ziyaret eden Kaymakam Pişkin, özveri ve gayretle çalışan kolluk güçlerine teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı. Kaymakam Pişkin görev başındaki kolluk kuvvetlerinin yaptığı uygulamalarda ve denetimlerde araç sürücülerinin de yeni yıllarını kutlayarak hayırlı yolculuklar diledi. KaymakamDeniz Pişkin  ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı  Yahya  Koca ve İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı  hazır bulundu.

Kaymakam Deniz Pişkin Persone  Baklava ikram ederek  "Kolluk kuvvetlerimiz kamunun huzuru için görevleri başındalar.Yılbaşı emniyet tedbirleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık, görevlerinde başarılar diledik. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.