KAYMAKAM SONEL?DEN SPORA TAM DESTEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2015 - 11:54, Güncelleme: 22.05.2015 - 11:54
 

KAYMAKAM SONEL?DEN SPORA TAM DESTEK

Hatay? da düzenlenen bölgeler arası yarı final karate müsabakalarında dereceye giren Anadolu Teknik Lisesi Öğrencisi Ali Atalay Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Hatay’ da düzenlenen müsabakalar da dereceye girerek Türkiye Karate Elemelerine katılma hakkı kazanan, aynı zamanda milli sporcu olan Ali Atalay Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi. Düzenlenen programda sporcu ile birlikte okul müdürü Sedat Vural da hazır bulundu. Başarılı sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Sonel; ” Seydişehir’de göreve geldiğimiz ilk günden buyana başarılı öğrencilerimizin ve başarılı sporcularımızın hep yanında olduk. Onları her konuda desteklemeye çalıştık. İnşallah başarıları daha da artarak devam eder.” dedi.  
Hatay? da düzenlenen bölgeler arası yarı final karate müsabakalarında dereceye giren Anadolu Teknik Lisesi Öğrencisi Ali Atalay Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Hatay’ da düzenlenen müsabakalar da dereceye girerek Türkiye Karate Elemelerine katılma hakkı kazanan, aynı zamanda milli sporcu olan Ali Atalay Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi. Düzenlenen programda sporcu ile birlikte okul müdürü Sedat Vural da hazır bulundu.

Başarılı sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Sonel; ” Seydişehir’de göreve geldiğimiz ilk günden buyana başarılı öğrencilerimizin ve başarılı sporcularımızın hep yanında olduk. Onları her konuda desteklemeye çalıştık. İnşallah başarıları daha da artarak devam eder.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.