Kaymakam Trafik Tedbirlerini Denetledi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.09.2023 - 18:05, Güncelleme: 19.09.2023 - 18:05
 

Kaymakam Trafik Tedbirlerini Denetledi

Seydişehir Kaymakam’ı Cevdet Bakkal 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Okullar Bölgesinde Alınan Trafik Tedbirlerini Yerinde Denetledi.

Kaymakam Cevdet BAKKAL İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR ile birlikte okullar bölgesindeki alınan trafik tedbirlerini yerinde inceledi. Okulların açılmasıyla öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim görmesi için yerinde trafik tedbirlerini denetleyen Kaymakam Bakkal beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile bölge esnafı, öğrenciler ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek bilgi aldıktan sonra proje okuluna ziyaret gerçekleştirerek denetimi sonlandırdı.    
Seydişehir Kaymakam’ı Cevdet Bakkal 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Okullar Bölgesinde Alınan Trafik Tedbirlerini Yerinde Denetledi.

Kaymakam Cevdet BAKKAL İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR ile birlikte okullar bölgesindeki alınan trafik tedbirlerini yerinde inceledi.

Okulların açılmasıyla öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim görmesi için yerinde trafik tedbirlerini denetleyen Kaymakam Bakkal beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile bölge esnafı, öğrenciler ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek bilgi aldıktan sonra proje okuluna ziyaret gerçekleştirerek denetimi sonlandırdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.