KAYMAKAM VE BAŞKAN?A TRAP ATIŞLARINA GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2016 - 11:35, Güncelleme: 26.10.2016 - 11:35
 

KAYMAKAM VE BAŞKAN?A TRAP ATIŞLARINA GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü başkanı Soner Güler ve yönetimi geçtiğimiz günlerde ilçemizde gerçekleştirilen trap atışları turnuvasına gösterdikleri ilgiden dolayı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve belediye başkanı Mehmet Tutal?ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü başkanı Güler, teşekkür ziyaretinde Kaymakam Özyiğit ve başkan Tutal’a bu yıl ikincisi düzenlenen tek kurşun ve trap atışları turnuvasına değerli yardımlarından dolayı plaket sundu. Belediye başkanı Mehmet Tutal, belediye olarak spora ve ilçemizden sporcu yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini söyleyerek; “Avcılık ve Atıcılık sporunun ilçemizde kulübünüz sayesinde önemli bir gelişme gösterdi. Bu gelinen nokta da daha iyiye taşımak için bizde belediye olarak imkânlarımız nispetinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi. Başkan Soner Güler, mevcut poligonun Türkiye çapında ki trap atış turnuvalarına ev sahibi yapabilmesi için yeterli olmadığını belirterek, kuğulu projesi kapsamında yeni bir poligon yapılması veya mevcut poligonun genişletilerek uluslar arası poligon standardına getirilmesini istedi. Başkan Tutal ise, bu talebe sıcak baktığını söyleyerek bu konuda girişimlerde bulunacağını ifade etti. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, organizasyonun çok güzel olduğunu belirterek, kulüp bünyesine okçuluk sporunun da katılmasının yararlı olacağını söyledi. Başkan Güler de Atıcılık sporunun masraflı bir spor olduğunu, fazla antreman yapabildikleri takdirde Seydişehir’de Türkiye çapında başarılı sporcuların sayısının artacağını belirtti. Okçuluk sporunun kulüp bünyesine katılmasını kendilerinin de arzusu olduğunu sözlerine ekledi.
Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü başkanı Soner Güler ve yönetimi geçtiğimiz günlerde ilçemizde gerçekleştirilen trap atışları turnuvasına gösterdikleri ilgiden dolayı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve belediye başkanı Mehmet Tutal?ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü başkanı Güler, teşekkür ziyaretinde Kaymakam Özyiğit ve başkan Tutal’a bu yıl ikincisi düzenlenen tek kurşun ve trap atışları turnuvasına değerli yardımlarından dolayı plaket sundu.

Belediye başkanı Mehmet Tutal, belediye olarak spora ve ilçemizden sporcu yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini söyleyerek; “Avcılık ve Atıcılık sporunun ilçemizde kulübünüz sayesinde önemli bir gelişme gösterdi. Bu gelinen nokta da daha iyiye taşımak için bizde belediye olarak imkânlarımız nispetinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Soner Güler, mevcut poligonun Türkiye çapında ki trap atış turnuvalarına ev sahibi yapabilmesi için yeterli olmadığını belirterek, kuğulu projesi kapsamında yeni bir poligon yapılması veya mevcut poligonun genişletilerek uluslar arası poligon standardına getirilmesini istedi.

Başkan Tutal ise, bu talebe sıcak baktığını söyleyerek bu konuda girişimlerde bulunacağını ifade etti.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, organizasyonun çok güzel olduğunu belirterek, kulüp bünyesine okçuluk sporunun da katılmasının yararlı olacağını söyledi.

Başkan Güler de Atıcılık sporunun masraflı bir spor olduğunu, fazla antreman yapabildikleri takdirde Seydişehir’de Türkiye çapında başarılı sporcuların sayısının artacağını belirtti. Okçuluk sporunun kulüp bünyesine katılmasını kendilerinin de arzusu olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.