KAYMAKAM, YENİ AÇILAN ENGELLİ OKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2017 - 03:49, Güncelleme: 21.02.2017 - 03:49
 

KAYMAKAM, YENİ AÇILAN ENGELLİ OKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaymakam Aydın Erdoğan yeni açılan kamuoyunda engelli okulu olarak bilinen özel eğitim iş uygulama merkezi okulunda incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte ikinci sömestr yeni yerinde açılan özel eğitim iş uygulama merkezi okulunda incelemelerde bulunan Kaymakam Erdoğan öğrencilerle birlikte yemek yedi, velilerden okul ile ilgili sorunları dinleyerek önerilerini aldı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra devlet tarafından el konulan Özel Kazım Cingöz ilkokulunu şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi olarak hizmet vermesinden sonra sanayi sitesinde bulunan eski fen lisesine açılan özel eğitim iş uygulama merkezi okulunu gezen Kaymakam Aydın Erdoğan okul eksiklikleri hakkında idarecilerden de bilgi aldı. Öğrencilerinin evlerinden alınıp evlerine bırakılan ve öğlen yemeği verilen orta dereceli engellilere eğitim veren okul velileri ise okul binasının yeni ve geniş olduğunu, yeni taşınıldığı için bazı eksikliklerin bulunduğunu da belirterek; “sağ olsun Kaymakamlık, ilçe Milli Eğitim müdürlüğü bu eksiklikleri gidermeye çalışıyorlar. Tek eksiklik okul şehir merkezinde olsa daha iyi olurdu” dediler.
Kaymakam Aydın Erdoğan yeni açılan kamuoyunda engelli okulu olarak bilinen özel eğitim iş uygulama merkezi okulunda incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte ikinci sömestr yeni yerinde açılan özel eğitim iş uygulama merkezi okulunda incelemelerde bulunan Kaymakam Erdoğan öğrencilerle birlikte yemek yedi, velilerden okul ile ilgili sorunları dinleyerek önerilerini aldı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra devlet tarafından el konulan Özel Kazım Cingöz ilkokulunu şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi olarak hizmet vermesinden sonra sanayi sitesinde bulunan eski fen lisesine açılan özel eğitim iş uygulama merkezi okulunu gezen Kaymakam Aydın Erdoğan okul eksiklikleri hakkında idarecilerden de bilgi aldı.

Öğrencilerinin evlerinden alınıp evlerine bırakılan ve öğlen yemeği verilen orta dereceli engellilere eğitim veren okul velileri ise okul binasının yeni ve geniş olduğunu, yeni taşınıldığı için bazı eksikliklerin bulunduğunu da belirterek; “sağ olsun Kaymakamlık, ilçe Milli Eğitim müdürlüğü bu eksiklikleri gidermeye çalışıyorlar. Tek eksiklik okul şehir merkezinde olsa daha iyi olurdu” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.