KAYMAKAM YENİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Sağlık (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.12.2021 - 14:03, Güncelleme: 02.12.2021 - 14:03
 

KAYMAKAM YENİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yapımında sona yaklaşılan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Pişkin, Atatürk caddesi üzerinde eski Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu Sağlık Ocağı alanında yapımı devam etmekte olan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnşaatı bitmek üzere olan 3 bin m² kapalı alana sahip hizmet binası bünyesinde; İlçe Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Verem Savaş-KETEM-Halk Sağlığı Laboratuvarı, 8 adet muayene odası, toplantı salonu, bebek ve emzirme odası, gebe izleme odası ve otopark yer alacak.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yapımında sona yaklaşılan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Pişkin, Atatürk caddesi üzerinde eski Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu Sağlık Ocağı alanında yapımı devam etmekte olan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaatı bitmek üzere olan 3 bin m² kapalı alana sahip hizmet binası bünyesinde; İlçe Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Verem Savaş-KETEM-Halk Sağlığı Laboratuvarı, 8 adet muayene odası, toplantı salonu, bebek ve emzirme odası, gebe izleme odası ve otopark yer alacak.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.