Kaymakam'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Açıklaması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 01:15, Güncelleme: 23.04.2020 - 01:15
 

Kaymakam'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Açıklaması

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında "23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklal Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi; milli birliğimizin, milli mutabakatımızın, milli egemenliğimizin en somut tecellisidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; barış içerisinde yaşanan bir dünya düzeninin oluşturulmasına katkıda bulunan önemli günlerimizden biridir. Bugün 100'üncü yılını gurur, onur ve mutlulukla kutlamaya hazırlandığımız Büyük Millet Meclisimizin açılışının coşkusunu yaşarken, gerek ülkemizin, gerekse bütün dünya âleminin sıkıntılı bir dönemden geçtiği bu günlerde, millet olarak birlik beraberlik anlayışı içinde birbirimize daha da sıkı kenetlenerek bu zor günlerin üstesinden geleceğimizi unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, çocuklarımızın bu müstesna bayramını en içten duygularımla kutluyor ve dünyanın bütün çocuklarına barış, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisiyle bütün çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum."dedi
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında "23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklal Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi; milli birliğimizin, milli mutabakatımızın, milli egemenliğimizin en somut tecellisidir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; barış içerisinde yaşanan bir dünya düzeninin oluşturulmasına katkıda bulunan önemli günlerimizden biridir. Bugün 100'üncü yılını gurur, onur ve mutlulukla kutlamaya hazırlandığımız Büyük Millet Meclisimizin açılışının coşkusunu yaşarken, gerek ülkemizin, gerekse bütün dünya âleminin sıkıntılı bir dönemden geçtiği bu günlerde, millet olarak birlik beraberlik anlayışı içinde birbirimize daha da sıkı kenetlenerek bu zor günlerin üstesinden geleceğimizi unutmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, çocuklarımızın bu müstesna bayramını en içten duygularımla kutluyor ve dünyanın bütün çocuklarına barış, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisiyle bütün çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.