KAYMAKAMLA BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 01:00, Güncelleme: 12.12.2019 - 01:00
 

KAYMAKAMLA BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ailemle Birlikte Okuyoruz” projesi kapsamında ilçemizde de okuma etkinliği düzenlendi.

Seydişehir İmam Hatip Lisesi Pansiyonu öğrencileriyle gerçekleştirilen okuma etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı. Kaymakam Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar ve pansiyonda kalan öğrenciler, birlikte yarım saat kitap okudular. Okuma sonrası Kaymakam Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar, öğrencilerle birlikte çay içerek kitaplar üzerine bir süre sohbet ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ailemle Birlikte Okuyoruz” projesi kapsamında ilçemizde de okuma etkinliği düzenlendi.

Seydişehir İmam Hatip Lisesi Pansiyonu öğrencileriyle gerçekleştirilen okuma etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Kaymakam Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar ve pansiyonda kalan öğrenciler, birlikte yarım saat kitap okudular.

Okuma sonrası Kaymakam Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar, öğrencilerle birlikte çay içerek kitaplar üzerine bir süre sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.