Kaymakamlık Ek Yakacak ve Gıda Yardımı Yapacak

Yaşam 08.02.2022 - 10:58, Güncelleme: 08.02.2022 - 11:20
 

Kaymakamlık Ek Yakacak ve Gıda Yardımı Yapacak

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle vatandaşlara önceden dağıtılan yakacak ve gıdaya ek yardım yapılacağını duyurdu.

Kaymakam Pişkin konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda; "Kış şartlarının ağır geçtiği ilçemizde, önceden yapılan yakacak yardımına ek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere talep ettiğimiz 300 ton ilave kömürü teslim almaya başladık. İlave kömür yardımını bir hafta içerisinde adreslere kadar götürüp vatandaşlarımıza ikametlerinde teslim edeceğiz. Ayrıca Seydişehir Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı adı altında verdiğimiz “gıda paketi”nin içeriğini de güncelleyerek yardım miktarını 150 TL’den 300 TL’ye yükselttik." ,
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle vatandaşlara önceden dağıtılan yakacak ve gıdaya ek yardım yapılacağını duyurdu.

Kaymakam Pişkin konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda;

"Kış şartlarının ağır geçtiği ilçemizde, önceden yapılan yakacak yardımına ek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere talep ettiğimiz 300 ton ilave kömürü teslim almaya başladık.

İlave kömür yardımını bir hafta içerisinde adreslere kadar götürüp vatandaşlarımıza ikametlerinde teslim edeceğiz.

Ayrıca Seydişehir Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı adı altında verdiğimiz “gıda paketi”nin içeriğini de güncelleyerek yardım miktarını 150 TL’den 300 TL’ye yükselttik."

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.