KAYMAKAMLIKTAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HASTA YATAĞI (videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.12.2022 - 11:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 11:58
 

KAYMAKAMLIKTAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HASTA YATAĞI (videolu)

Seydişehir Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi engelli, yatalak ve yaşlı hastalara 15 tane hastane yatağı ve 15 tane havalı yatak verildi.

Hasta yakınlarına 15 yatağın teslimi Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kaymakam Deniz Pişkin’in katılımıyla gerçekleşti. Burada yatak devir tesliminde bir konuşma yapan Kaymakam Pişkin; “Benden hasta yatağı isteyen vatandaşımız olmadı. Ama ben yaptığım ziyaretlerde hastaların kanepelerde yattığını gördüğüm için kendime bu durumu vazife edindim. Hem bu hastaların evdeki hayat standartlarını yükseltmek ve sağlıklı bir tedavi alabilmelerine yardımcı olmak hem de refakatçilerin rahatlamasına katkıda bulunmak için böyle bir organizasyon düzenledik. İnsanımızın acısını paylaşmak sıkıntısında yanında olmak görevimiz. Bu anlamda insana dair vatandaşımızın hiçbir sıkıntısına kayıtsız kalamayız. çalışmalarımızın merkezine insanımızı koyuyoruz.” dedi. Hasta yakınları ise Kaymakamın bu tür çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek kendisine teşekkür ettiler. Kaymakam Pişkin, hasta yatağı temin ve dağıtımında emeği geçen Ümit Çocukları Derneği Münevver Yalçınkaya, SYDV Müdürü Mehmet Ölmez  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a teşekkür etti.
Seydişehir Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi engelli, yatalak ve yaşlı hastalara 15 tane hastane yatağı ve 15 tane havalı yatak verildi.

Hasta yakınlarına 15 yatağın teslimi Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kaymakam Deniz Pişkin’in katılımıyla gerçekleşti.

Burada yatak devir tesliminde bir konuşma yapan Kaymakam Pişkin; “Benden hasta yatağı isteyen vatandaşımız olmadı. Ama ben yaptığım ziyaretlerde hastaların kanepelerde yattığını gördüğüm için kendime bu durumu vazife edindim. Hem bu hastaların evdeki hayat standartlarını yükseltmek ve sağlıklı bir tedavi alabilmelerine yardımcı olmak hem de refakatçilerin rahatlamasına katkıda bulunmak için böyle bir organizasyon düzenledik.

İnsanımızın acısını paylaşmak sıkıntısında yanında olmak görevimiz. Bu anlamda insana dair vatandaşımızın hiçbir sıkıntısına kayıtsız kalamayız. çalışmalarımızın merkezine insanımızı koyuyoruz.” dedi.

Hasta yakınları ise Kaymakamın bu tür çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.

Kaymakam Pişkin, hasta yatağı temin ve dağıtımında emeği geçen Ümit Çocukları Derneği Münevver Yalçınkaya, SYDV Müdürü Mehmet Ölmez  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.