KAYNAK MAKİNASININ KIVILCIMLARI YANGINA NEDEN OLDU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.09.2022 - 16:26, Güncelleme: 12.09.2022 - 16:26
 

KAYNAK MAKİNASININ KIVILCIMLARI YANGINA NEDEN OLDU

Seydişehir ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Seydişehir Akçay Deresi düzenleme çalışmaları kapsamında kaynak makinasından çıkan kıvılcımlar Yeni Cami Mahallesi Yıldız Sokak Erdem Vilları yanında Mehmet Görür’e ait bahçede yangına neden oldu. Akçay Deresi demir korkuluklarının monte edildiği sırada kaynak makinasından çıkan kıvılcımın kuru otları tutuşturmasıyla birlikte ceviz ve kavak ağaçlarına sıçradığı ve bir anda yangının büyüdüğü öğrenildi.  Ağaçlar ve otların yandığını gören bahçe sahibi Görür’ün durumu itfaiye ekiplerine haber vermesi üzere olay yerinde itfaiye ekipleri sevk edildi.  Yangına anında müdahele eden Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiyesi Daire Amirliği ekiplerinin kısa sürede müdahelesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Çok sayıda ceviz ve kavak ağacı yanarak zarar gördü.
Seydişehir ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Seydişehir Akçay Deresi düzenleme çalışmaları kapsamında kaynak makinasından çıkan kıvılcımlar Yeni Cami Mahallesi Yıldız Sokak Erdem Vilları yanında Mehmet Görür’e ait bahçede yangına neden oldu.

Akçay Deresi demir korkuluklarının monte edildiği sırada kaynak makinasından çıkan kıvılcımın kuru otları tutuşturmasıyla birlikte ceviz ve kavak ağaçlarına sıçradığı ve bir anda yangının büyüdüğü öğrenildi. 

Ağaçlar ve otların yandığını gören bahçe sahibi Görür’ün durumu itfaiye ekiplerine haber vermesi üzere olay yerinde itfaiye ekipleri sevk edildi. 
Yangına anında müdahele eden Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiyesi Daire Amirliği ekiplerinin kısa sürede müdahelesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

Çok sayıda ceviz ve kavak ağacı yanarak zarar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.