KAZA YAPAN SPORCULARI​N ARASINDA DÜNYA ŞAMPİYONUD​A VARDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2013 - 08:19, Güncelleme: 16.03.2013 - 08:19
 

KAZA YAPAN SPORCULARI​N ARASINDA DÜNYA ŞAMPİYONUD​A VARDI

Seydişehir?de havanın yağışlı olması nedeni ile yoldan çıkan minibüs kayalıklara çarptı. Alanya?da Wushu Türkiye Şampiyonasına katılan 6 sporcu yaralandı.

Seydişehir’de havanın yağışlı olması nedeni ile yoldan çıkan minibüs kayalıklara çarptı. Alanya’da Wushu Türkiye  Şampiyonasına katılan 6 sporcu yaralandı. Seydişehir – Antalya yolunun 6. Kilometresinde 61 SE 544 plakalı Yavuz Hayıroğlu idaresindeki kaza yapan minibüs  içerisinde Dünya Şampiyonu Neslihan Kalyoncu ve kardeşi Nagihan Kalyoncu da vardı. Kaza yapan minibüsün içerisinde bulunan sporcular ve antrenörleri Bünyamin Hayıroğlu kazanın olduğu noktada  yol hatası olduğunu iddia ederek : “Bizden önce aynı yerde kaza olmuş. Kazadan bir iki dakika sonra bizde aynı yerde kaza yaptık. Bugünn aynı yerde üç kaza olmuş. Öyle zannediyoruz ki yolun bu noktasında karayollarının  hatası var.” Dediler. Kazada Dünya Kick Boks şampiyonu Nagihan Kalyoncu ile Neslihan Kalyoncu, Kadir Küçükali, Kubra Çilingir, Kader Altunkaya, Gürkan Aksoy ve sürücü Yavuz Hayıroğlu yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Seydişehir?de havanın yağışlı olması nedeni ile yoldan çıkan minibüs kayalıklara çarptı. Alanya?da Wushu Türkiye Şampiyonasına katılan 6 sporcu yaralandı.

Seydişehir’de havanın yağışlı olması nedeni ile yoldan çıkan minibüs kayalıklara çarptı. Alanya’da Wushu Türkiye  Şampiyonasına katılan 6 sporcu yaralandı.

Seydişehir – Antalya yolunun 6. Kilometresinde 61 SE 544 plakalı Yavuz Hayıroğlu idaresindeki kaza yapan minibüs  içerisinde Dünya Şampiyonu Neslihan Kalyoncu ve kardeşi Nagihan Kalyoncu da vardı.

Kaza yapan minibüsün içerisinde bulunan sporcular ve antrenörleri Bünyamin Hayıroğlu kazanın olduğu noktada  yol hatası olduğunu iddia ederek :

“Bizden önce aynı yerde kaza olmuş. Kazadan bir iki dakika sonra bizde aynı yerde kaza yaptık. Bugünn aynı yerde üç kaza olmuş. Öyle zannediyoruz ki yolun bu noktasında karayollarının  hatası var.” Dediler.

Kazada Dünya Kick Boks şampiyonu Nagihan Kalyoncu ile Neslihan Kalyoncu, Kadir Küçükali, Kubra Çilingir, Kader Altunkaya, Gürkan Aksoy ve sürücü Yavuz Hayıroğlu yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.