KEMALETTİN ATALAY?IN KADİR GECESİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2013 - 07:05, Güncelleme: 03.08.2013 - 07:05
 

KEMALETTİN ATALAY?IN KADİR GECESİ MESAJI

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay yayınladığı mesajında; Ramazan Ayının son günlerinde bir taraftan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi uğurlamanın hüznünü yaşarken diğer taraftanda Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve "Bin Aydan Daha Hayırlı Gece" olarak nitelendirilen Kadir Gecesi'ne bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.  Kadir gecesi insanların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Allah’a gönülden sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umudu, huzuru müjdeleyen bir gecedir. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların olduğu şu dönemde birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına inandığım mübarek Kadir Gecesinin Mısır ve Suriye başta olmak üzere tüm dünyada yaşanan zulmlerin bitmesine, barışın ve kardeşliğin hâkim olduğu güzel günlere vesile olması en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kadir Gecesinde ellerimizi semaya açarak Rabbimizden affedilmeyi dilediğimiz dualarda hep birlikte gönülden ve yürekten buluşmak dileğiyle Seydişehir’li hemşehrilerimin ve tüm İslam alêminin Kadir Gecelerini kutlar, dini Bayramlarımızdan ilki olan Ramazan Bayramına sağlık ve huzur içerisinde erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim. AK PARTİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI KEMALETTİN ATALAY
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay yayınladığı mesajında; Ramazan Ayının son günlerinde bir taraftan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi uğurlamanın hüznünü yaşarken diğer taraftanda Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve "Bin Aydan Daha Hayırlı Gece" olarak nitelendirilen Kadir Gecesi'ne bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

 Kadir gecesi insanların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Allah’a gönülden sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umudu, huzuru müjdeleyen bir gecedir. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların olduğu şu dönemde birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına inandığım mübarek Kadir Gecesinin Mısır ve Suriye başta olmak üzere tüm dünyada yaşanan zulmlerin bitmesine, barışın ve kardeşliğin hâkim olduğu güzel günlere vesile olması en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kadir Gecesinde ellerimizi semaya açarak Rabbimizden affedilmeyi dilediğimiz dualarda hep birlikte gönülden ve yürekten buluşmak dileğiyle Seydişehir’li hemşehrilerimin ve tüm İslam alêminin Kadir Gecelerini kutlar, dini Bayramlarımızdan ilki olan Ramazan Bayramına sağlık ve huzur içerisinde erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.

AK PARTİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI

KEMALETTİN ATALAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.