KENDİ ELLERİ İLE EVİNİN YANMASINA NEDEN OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2013 - 05:06, Güncelleme: 10.12.2013 - 05:06
 

KENDİ ELLERİ İLE EVİNİN YANMASINA NEDEN OLDU

Seydişehir Madenli Köyü?nde eşile birlikte yaşayan İbrahim Yılmazer (68) soba bacasındaki kurumları yakarak temizlemeye çalışırken çıkan yangında ev tamamen yandı.

Seydişehir Madenli Köyü’nde eşile birlikte yaşayan İbrahim Yılmazer (68) soba bacasındaki kurumları yakarak temizlemeye çalışırken çıkan yangında ev tamamen yandı. İki katlı ahşap  evin olması ve evin içinde ve etrafında odunların bulunması  nedeni ile Seydişehir itfaiyesi ekipleri 1 arzöz, 2 tanker ve 7 mürektabatıyla 33,5 ton su harcayarak yangını zor söndürdü. Seydişehir’e 23 km uzaklkta bulunan dağ köyü Madenli Köyünde İbrahim Yılmazer (68) ve eşi Rahime Ylmazer (63) kendi başlarına yaşamlarını sürdürüyorlardı. Evin  sahibi İbrahim Yılmazer (68) saat 12:30 sıralarında tıkalı olan evi bacasını gaz yağı ile temizlemek istedi. Daha sonra meydana gelen alevlere mani olamayınca ev ve içindeki eşya küle döndü. Ev sahibi İbrahim Yılmazer “ Karda kışta evsiz kaldım. Vimde kalmadı, eşyamda kalmadı. Evimde 100 milyara yakın hasar var” diyerek feryat etti.
Seydişehir Madenli Köyü?nde eşile birlikte yaşayan İbrahim Yılmazer (68) soba bacasındaki kurumları yakarak temizlemeye çalışırken çıkan yangında ev tamamen yandı.

Seydişehir Madenli Köyü’nde eşile birlikte yaşayan İbrahim Yılmazer (68) soba bacasındaki kurumları yakarak temizlemeye çalışırken çıkan yangında ev tamamen yandı.

İki katlı ahşap  evin olması ve evin içinde ve etrafında odunların bulunması  nedeni ile Seydişehir itfaiyesi ekipleri 1 arzöz, 2 tanker ve 7 mürektabatıyla 33,5 ton su harcayarak yangını zor söndürdü.

Seydişehir’e 23 km uzaklkta bulunan dağ köyü Madenli Köyünde İbrahim Yılmazer (68) ve eşi Rahime Ylmazer (63) kendi başlarına yaşamlarını sürdürüyorlardı.

Evin  sahibi İbrahim Yılmazer (68) saat 12:30 sıralarında tıkalı olan evi bacasını gaz yağı ile temizlemek istedi. Daha sonra meydana gelen alevlere mani olamayınca ev ve içindeki eşya küle döndü.

Ev sahibi İbrahim Yılmazer “ Karda kışta evsiz kaldım. Vimde kalmadı, eşyamda kalmadı. Evimde 100 milyara yakın hasar var” diyerek feryat etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.