KERMES TOKİ?Yİ KAYNAŞTIRDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2012 - 03:10, Güncelleme: 24.12.2012 - 03:10
 

KERMES TOKİ?Yİ KAYNAŞTIRDI

Seydişehir Toki Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından kermes düzenlendi.

  Seydişehir Toki Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından kermes düzenlendi. Toki Okulu'nun çok amaçlı salonunda kurulan kermese, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekci ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Kermeste, veliler, hazırladıkları yiyeceklerin yanı sıra yaptıkları el işlerini de okul yararına satışa sundu. Okul Müdürü Süleyman Orakcı, okulun kurulma aşamasında olduğu için eksikleri olduğunu söyledi. Okul aile birliğinin bu eksikleri gidermek ve okul öğrencilerinin velileri ile Toki’de oturan halkın kaynaşmasını sağlamak amacıyla kermes düzenlediğini ifade eden Orakcı, şunları kaydetti: "Öğrenci velilerimizin okullarına sahip çıkmaları çok güzel. Bu program ile hem velilerimiz streslerini atıyorlar hem de öğrencilerimiz ders ve sınav stresini attılar. Bu programın hazırlanmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, sivil toplum örgütlerimize ve esnafımıza teşekkür ediyorum."
Seydişehir Toki Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından kermes düzenlendi.

 

Seydişehir Toki Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından kermes düzenlendi.

Toki Okulu'nun çok amaçlı salonunda kurulan kermese, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekci ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Kermeste, veliler, hazırladıkları yiyeceklerin yanı sıra yaptıkları el işlerini de okul yararına satışa sundu.

Okul Müdürü Süleyman Orakcı, okulun kurulma aşamasında olduğu için eksikleri olduğunu söyledi.

Okul aile birliğinin bu eksikleri gidermek ve okul öğrencilerinin velileri ile Toki’de oturan halkın kaynaşmasını sağlamak amacıyla kermes düzenlediğini ifade eden Orakcı, şunları kaydetti:

"Öğrenci velilerimizin okullarına sahip çıkmaları çok güzel. Bu program ile hem velilerimiz streslerini atıyorlar hem de öğrencilerimiz ders ve sınav stresini attılar. Bu programın hazırlanmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, sivil toplum örgütlerimize ve esnafımıza teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.