Ketenli Ortaokulunda Müzik Atölyesi açılışı yapıldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2021 - 10:02, Güncelleme: 08.06.2021 - 10:02
 

Ketenli Ortaokulunda Müzik Atölyesi açılışı yapıldı

Ketenli Ortaokulunda Müzik Atölyesi açılışı yapıldı ve sanatçı Ümran Gülcan öğrencilerimize mini konser verdi.

Programa, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ,Ketenli Muhtarı Abdurrahman Sarıgül, Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yakup Söğüt ve çok sayıda öğrenci katıldı.. Ketenli Orta Okulu Müdürü Mehmet Aksoylu "Müzik Atölyesinin oluşturulmasında ve okulumuza katkılarından dolayı, sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan’a, Müzik Öğretmenimiz Ahmet Ali Selçuk’a, Ketenli Derneğine,emeği geçen herkese teşekkür ederiz."dedi
Ketenli Ortaokulunda Müzik Atölyesi açılışı yapıldı ve sanatçı Ümran Gülcan öğrencilerimize mini konser verdi.

Programa, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ,Ketenli Muhtarı Abdurrahman Sarıgül, Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yakup Söğüt ve çok sayıda öğrenci katıldı..

Ketenli Orta Okulu Müdürü Mehmet Aksoylu "Müzik Atölyesinin oluşturulmasında ve okulumuza katkılarından dolayı, sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan’a, Müzik Öğretmenimiz Ahmet Ali Selçuk’a, Ketenli Derneğine,emeği geçen herkese teşekkür ederiz."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.