KETENLİ VE BOSTANDERE MAHALLESİNE PARK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2016 - 02:34, Güncelleme: 23.08.2016 - 02:34
 

KETENLİ VE BOSTANDERE MAHALLESİNE PARK

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ketenli ve Bostandere mahallesinde park çalışmalarına başladı.

Kırsal ve merkez mahallerde hizmetlerine aralıksız devam eden Seydişehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri park çalışmalarına devam ediyor.   Vatandaşların daharahat dinlenip zaman geçirebilecekleri park alanları oluşturmaya devam ettiklerini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; ‘’Seydişehir merkez ve kırsal mahallerimizde park yapım çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımızın ve ailelerinin ilçemizin tüm mahallelerinde güvenle vakit geçirebilmesi adına yapmayı hedeflediğimiz parklarımıza çocuk oyun gurupları, kamelyalar, bitkilendirme ve çimlendirme yaparakrahat nefes alabilecekleri ortamlar kazandırıyoruz.’’şeklinde konuştu.    
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ketenli ve Bostandere mahallesinde park çalışmalarına başladı.

Kırsal ve merkez mahallerde hizmetlerine aralıksız devam eden Seydişehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri park çalışmalarına devam ediyor.

 

Vatandaşların daharahat dinlenip zaman geçirebilecekleri park alanları oluşturmaya devam ettiklerini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; ‘’Seydişehir merkez ve kırsal mahallerimizde park yapım çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımızın ve ailelerinin ilçemizin tüm mahallelerinde güvenle vakit geçirebilmesi adına yapmayı hedeflediğimiz parklarımıza çocuk oyun gurupları, kamelyalar, bitkilendirme ve çimlendirme yaparakrahat nefes alabilecekleri ortamlar kazandırıyoruz.’’şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.