Ketenli Yardımlaşma Derneğinden Göçmenlere 6 Tır Yardım

Güncel 05.02.2022 - 14:43, Güncelleme: 05.02.2022 - 14:43
 

Ketenli Yardımlaşma Derneğinden Göçmenlere 6 Tır Yardım

Seydişehir Ketenli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sınır bölgesindeki Suriyeli göçmenlere 6 tır yardım gönderdi.

Suriye’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Ketenli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri El-Bab bölgesine insani yardım tırı gönderdi. Suriye’deki yetimleri düşünerek hareket ettiklerini söyleyen dernek başkanı Kacaroğlu: “Geçen yıl Suriye bölgesine Rasulayn ve İdlib’e 20 tır yardım göndermiştik. Bugün ise farklı bir bölgeye El-Bab bölgesine 6 tır insani yardımla o bölgedeki mazlum çocukların yanında olmak için oraya gideceğiz. AFAD yetkilileri ile koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Bizden kömür, minder, battaniye ve gıda kolisi isteniyor. Şuanda göndereceğimiz malzemeler içerisinde 750 minder, 1400 battaniye, 80 gıda kolisi var. Yaklaşık 56 tonda kömür gönderiyoruz. Orada 3 gün boyunca yardım malzemelerini de kendi ellerimizle dağıtacağız” dedi.
Seydişehir Ketenli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sınır bölgesindeki Suriyeli göçmenlere 6 tır yardım gönderdi.

Suriye’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Ketenli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri El-Bab bölgesine insani yardım tırı gönderdi.

Suriye’deki yetimleri düşünerek hareket ettiklerini söyleyen dernek başkanı Kacaroğlu: “Geçen yıl Suriye bölgesine Rasulayn ve İdlib’e 20 tır yardım göndermiştik. Bugün ise farklı bir bölgeye El-Bab bölgesine 6 tır insani yardımla o bölgedeki mazlum çocukların yanında olmak için oraya gideceğiz. AFAD yetkilileri ile koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Bizden kömür, minder, battaniye ve gıda kolisi isteniyor. Şuanda göndereceğimiz malzemeler içerisinde 750 minder, 1400 battaniye, 80 gıda kolisi var. Yaklaşık 56 tonda kömür gönderiyoruz. Orada 3 gün boyunca yardım malzemelerini de kendi ellerimizle dağıtacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.