KETENLİLER GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİNDE BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2019 - 12:19, Güncelleme: 10.06.2019 - 12:19
 

KETENLİLER GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİNDE BULUŞTU

Ketenliler Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl düzenledikleri yayla şenliklerinin bu yıl 17.’sini gerçekleştirdi. Ketenlileri buluşturan şenlik Havutbaşı alanında gerçekleştirildi.

Ketenliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Mehmet Kaçaroğlu; “Ketenliler olarak Ketenli yayla şenliğinin 17.cisinin düzenlenmesi gururunu yaşıyoruz. İnsanların doğduğu yerleri görmeleri ve annelerinin, babalarının, dedelerinin mezarlarını ziyaret etmeleri ve en önemlisi sıla-ı rahim yapmaları çok önemli. Şenliğimize emeği geçen katkı sağlayan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. Şenlikte Sema gösterisi, Mehter Takımı gösterisi, İlahi Konseri ve halk oyunları gösterisi eşliğinde pilav ikramında bulunuldu. Şenliğe Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve binlerce Ketenlili katıldı.
Ketenliler Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl düzenledikleri yayla şenliklerinin bu yıl 17.’sini gerçekleştirdi. Ketenlileri buluşturan şenlik Havutbaşı alanında gerçekleştirildi.

Ketenliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Mehmet Kaçaroğlu; “Ketenliler olarak Ketenli yayla şenliğinin 17.cisinin düzenlenmesi gururunu yaşıyoruz. İnsanların doğduğu yerleri görmeleri ve annelerinin, babalarının, dedelerinin mezarlarını ziyaret etmeleri ve en önemlisi sıla-ı rahim yapmaları çok önemli. Şenliğimize emeği geçen katkı sağlayan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Şenlikte Sema gösterisi, Mehter Takımı gösterisi, İlahi Konseri ve halk oyunları gösterisi eşliğinde pilav ikramında bulunuldu.

Şenliğe Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve binlerce Ketenlili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.